Το τρίτο ημίχρονο του Κατσικά-Αστέρας Σταυρού (video)

28.04.2024 Αναγνώστηκε 1075 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Θύελλας Κατσικάς, Νίκου Γκούρα και του προπονητή του Αστέρα Σταυρού, Βαγγέλη Λέντα μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης και την επικράτηση της Κατσικάς.

Το τρίτο ημίχρονο του Κατσικά-Αστέρας Σταυρού (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Ο προπονητής του Αστέρα Σταυρού σχολίασε πως το παιχνίδι το πήρε η ομάδα που είχε ωραίο ρυθμό και πως η ομάδα του έχει το μυαλό της στην νέα χρονιά.

Έδωσε τις ευχές του για τις ημέρες του Πάσχα που ακολουθούν και ευχήθηκε στον Νίκο Γκούρα να ξαναβρεθούν σύντομα.

Έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς για την ομάδα του και ανέφερε πως ο Σταυρός είναι μια νέα ομάδα, ενώ σχολίασε πως υπάρχουν και οι…φιλίες στον χώρο του ποδοσφαίρου και πως δεν παίχτηκαν όλες οι αγωνιστικές στα ίσα.

Έθεσε ως στόχο να φέρει τον κόσμο της Λαμίας στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στην αδιαφορία της Πολιτείας.

Ενώ για το γήπεδο τόνισε πως από θαύμα δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, παραδέχθηκε πως είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος, ενώ ανέφερε πως οι ίδιοι σε αυτό το γήπεδο κάνουν και προπόνηση.

Δείτε το video:

 

Ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς χαρακτήρισε το τελευταίο παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια των παικτών του, δήλωσε στεναχωρημένος που δεν κατάφεραν να παραμείνουν και ανέφερε πως θα γίνει ανασύνταξη των δυνάμεων.

Δήλωσε πως αν και το νέο Δ.Σ. τον θέλει στην ομάδα του φυσικά και θα μείνει, έκανε μια μικρή αναδρομή στα παιχνίδια που στοίχησαν στην ομάδα την παραμονή της, και δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας στο σύνολό της.

Τέλος, έδωσε τα συγχαρητήρια του στις ομάδες που έμειναν και ευχήθηκε για τις γιορτές του Πάσχα.

Δείτε το video:

 

 

Σχολιασμος