Δυνατά ζευγάρια στην φάση των "16" του Champions League

14.12.2015 Αναγνώστηκε 932 φορές

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η κλήρωση της φάσης των "16" του Champions League με την κληρωτίδα να έχει κέφια και να βγάζει σπουδαία ματς από την φάση αυτή.

Οι αναμετρήσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι αυτή της φιναλίστ του θεσμού Γιουβέντους με την Μπάγερν που θέλει φέτος να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή κορυφή, αλλά και εκείνη της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα απέναντι στην Άρσεναλ ένα ζευγάρι που είχε βρεθεί και στον τελικό το 2006 με τους "μπλαουγκράνα" να νικούν τους Λονδρέζους με 2-1.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι με την ομάδα του Μουρίνιο να ψάχνει την διάκριση καθώς πραγματοποιεί κακή πορεία στο Νησί, ενώ η Παρί στοχεύει φέτος στην υπέρβαση στον θεσμό.

Ενδιαφέρον ζευγάρι και το Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης με την παρέα των Μπενζεμά, Μπέιλ, Ρονάλντο να ψάχνει και εκείνη την επιστροφή της στην κορυφή με την Ρόμα να θέλει να την πετάξει νοκ-άουτ και να βρεθεί εκείνη στα προημιτελικά.

Η Μάντσεστερ Σίτι που έχει και εκείνη υψηλές φιλοδοξίες κληρώθηκε με την πάντα επικίνδυνη Ντιναμό Κιέβου, ενώ μίνι ντέρμπι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα Μπενφίκα - Ζενίτ και Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τέλος το λιγότερο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό της πρωτάρας στον θεσμό Γάνδη απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των "16" του Champions League:

Γάνδη - Βόλφσμπουργκ

Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι

Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα

Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου

Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπενφίκα - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Ντιναμό Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 16/17 και 23/24 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 8/9 και 15/16 Μαρτίου. 

Σχολιασμος