Άνετη και πρώτη, Δροσοχώρι - Ελεούσα 0-5 (video)

13.03.2024 Αναγνώστηκε 989 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Ελεούσα επικράτησε του Δροσοχωρίου με το επιβλητικό 0-5 στην 24η αγωνιστική της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και με 66 βαθμούς συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. 

Άνετη και πρώτη, Δροσοχώρι - Ελεούσα 0-5 (video)
Παππάς
Λευτέρης Παππάς

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, η Ελεούσα επισκέφτηκε το γήπεδο του Δροσοχωρίου και επικράτησε με σκορ  0-5.

 Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον έλεγχο της μπάλας από την πλευρά της Ελεούσας, η οποία δεν άργησε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα με τον  Βελτσίστα να εκμεταλλέυεται το λάθος του τερματοφύλακα του Δροσοχωρίου. Οι παίκτες της Ελεούσας επέδειξαν εξαιρετική συνεργασία και κυριαρχία στο κέντρο του γηπέδου, κάνοντας δύσκολη τη ζωή στην άμυνα των γηπεδούχων και στο 16΄ο Τσουμάνης βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή υστερά απο εκτέλεση φαουλ του Παπαρούνα Θ. και διπλασίασε τα τέρματα  της ομάδας του.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών από την Θύελλα στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν την μεγάλη του φάση στο 39ο λεπτό με τον Μελιγγιωτη να αστοχεί απέναντι στον Αρχοντάκη.

 Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους σε κάθε τομέα του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Δροσοχωρίου δεν κατάφερε να απαντήσει αποτελεσματικά στο παιχνίδι της Ελεούσας και βρέθηκε να χάνει με 0-4 μόλις 5 λεπτά απο την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, πρώτα με τον Παπαρουνα μέσα από την μικρή περιοχή στο 46΄και έπειτα με τον Νούγια με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων.

Πέντε λεπτά μετά, μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους  με τον δυνατό σουτ του Ντασιάκη να διώχνει αποτελεσματικά σε κόρνερ ο Αρχοντάκης στο 55΄.

Το τελικό 0-5 έκανε με δευτέρο προσωπικό του τέρμα ο Βελτσίστας,στο 68o λεπτό πρόλαβε την έξοδο του Κωστούλα και απο πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία: Νέος Κ., Μωυσιάδης Θ., Θανασιάς Α.

Παντελεήμων Δροσοχωρίου: Κωστούλας, Παππάς(64΄Μελιγγιώτης Η.),Θεοχάρης, Μελιγγιώτης(46΄Κωνσταντίνου), Καλτσάς, Τσαφώνης, Παππάς Γ. (46΄Θεοχάρης), Μάντζιος, Μπέλλος,Μελιγγιώτης Θ., Ντασιάκης

Θυέλλα Ελεούσας: Αρχοντάκης, Μαρμούτας(56’ Τσουμάνης Π.),Παληοχώρης,Νάσιος,Μαλλάτος,Παπαρούνας(56΄Τζίμας),Τσουμάνης(56΄Κεφάλας),Παπαρούνας Α.(64΄Πασχάλης),Τσάγκας,Νούγιας(56΄Γεωλδάσης), Βελτσίστας.

Σχολιασμος