Επέστρεψαν στις νίκες οι Τίγρεις, 2-1 τον Ατρ.Ζαρουχλέικων (video)

17.03.2024 Αναγνώστηκε 1367 φορές #γυναικείο ποδόσφαιρο

Σε παιχνίδι που έγινε χτες στο Πανηπειρωτικό Στάδιο για την 16η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών, οι Τίγρεις επικράτησαν με σκορ 2-1 του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων.

 

Επέστρεψαν στις νίκες οι Τίγρεις, 2-1 τον Ατρ.Ζαρουχλέικων (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με νίκη ολοκλήρωσαν οι Τίγρεις τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας την ομάδα της Πάτρας. Οι Τίγρεις την επόμενη Κυριακή θα αγωνιστούν στη Ζάκυνθο κόντρα στη Δόξα Πηγαδακίων για το εξ΄ αναβολής της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ έχουν εκτός έδρας το Φλαμίνγκο Μεσολογγίου και το αγωνιστικό τους ρεπό.

Οι πράσινες ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ. Να σημειωθεί πως την εστία των Τίγρεων υπερασπίστηκε η Κατερίνα Παπαδημητρίου.

Στο 4’ μετά από σέντρα της Δασκάλου, η Μπόλωση έκανε το πλασέ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 14’ η Δασκάλου έκανε σέντρα από τα δεξιά, η Μπόλωση βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 20’ η Νταβαντζή μπλόκαρε σε σουτ της Δασκάλου και στο επόμενο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ της Δασκάλου, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στη μοναδική τους φάση, οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 32’ όταν η Λαζανά Ι. εκτέλεσε φάουλ η μπάλα πέρασε από όλες αναπήδησε την κατάλληλη στιγμή και κατέληξε στα δίχτυα της Παπαδημητρίου για το 1-1.

Προσπάθειες των γηπεδούχων με τις Κουτσάφτη και Μαργώνη δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ στο 39’ η Ράπτη βγήκε τετ α τετ με την Νταβατζή που απομάκρυνε με τα πόδια το πλασέ. Στο 45’ η Μπόλωση έκλεψε τη μπάλα, βρέθηκε απέναντι από την αντίπαλη γκολκίπερ και έκανε το 2-1.

Στο 48’ νέο δοκάρι για τις Τιγρεις με τη Ράπτη, ενώ άκαρπες ήταν οι εκτελέσεις φάουλ από την Δασκάλου στο 54’ και από την Μαργώνη στο 64΄. Στο 82’ σε εκτέλεση φάουλ της Δασκάλου μπλόκαρε η Νταβαντζή και στο 85’ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ της Κουτσάφτη.

Στο 89΄ ο διαιτητής «χάρισε» κόκκινη κάρτα σε επικίνδυνο παιχνίδι της Φωτεινή στην Δασκάλου.

Διαιτησία: Χρυσικόπουλος (Ιωάννου- Γόγολος)

Τίγρεις (Πανούσης): Παπαδημητρίου, Κουτσάφτη, Αγγελιδάκη (70΄ Τζίμα), Λέντη, Πριλίγκου, Κώτση, Δασκάλου, Σκούρου, Ράπτη, Μαργώνη, Μπόλωση (70΄ Γρίβα)

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων (Ψαλτάκης): Νταβαντζη, Φωτεινή, Τότολου, Κουλουμπή, Δαρβίρα (62΄ Κορωνάκη), Φουκάκη, Μέρτη, Λαζανά Β., Λεμπέση (28΄ λ. τρ. Μπούντα), Λαζανά Ι., Θοδωρη (62΄ Ντούζα)

 

Σχολιασμος