Φιέστα με νίκη και αήττητη η Ελεούσα, 4-2 την Κόνιτσα (video)

20.04.2024 Αναγνώστηκε 1036 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η Θύελλα Ελεούσας επικράτησε με 4-2 της Κόνιτσας και κράτησε το αήττητο στο Πρωτάθλημα.

 

Φιέστα με νίκη και αήττητη η Ελεούσα, 4-2 την Κόνιτσα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στήθηκε φιέστα για την απονομή του Πρωταθλήματος, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ, Κώστα Βρακά, ενώ το παρών έδωσαν οι κ.κ. Γκόλιας, Τριανταφυλλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας Δημήτρης Δημητρίου.

Οι παίκτες και οι προπονητές πήραν τα μετάλλια τους με τον αρχηγό της ομάδας, Άγγελο Νάσιο να σηκώνει το τρόπαιο στο αέρα και να γίνεται ένα με τους συμπαίκτες του.

Στην συνέχεια ακολούθησαν φωτογραφίες και σαμπάνιες, ενώ παίκτες, προπονητές και διοίκηση έγιναν ένα.

Αγωνιστικά, η Κόνιτσα ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με τον Λάμπρου μόλις στο 3΄, ενώ η Θύελλα απάντησε άμεσα και στο 7΄, ισοφαρίζοντας με τον Βελτσίστα.

Η Θύελλα είχε ευκαιρίες με τους Βελτσίστα και Τσάγκα, στο 18΄ και 35΄ αντίστοιχα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, μόλις στο 47΄ η Ελεούσα πέτυχε την ανατροπή στο σκορ, όταν ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε φάουλ και ο Νάσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 35΄ με ωραίο σουτ του Πασχάλη ήρθε και το 3-1 για την Ελεούσα.

Η Κόνιτσα κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στο 67΄ με τον Κυρτζόγλου.

Με ωραίο σουτ στην κίνηση στο 83΄ ο Νούγιας διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διατησία: Τασιούλας (Δόσης-Μάντζιου)

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Παλαιοχώρης (70΄Βαγγέλης), Νάσιος, Μαλλάτος, Μουχάνης (70΄Γεωλδάσης), Παπαρούνας Σ. (60΄Παπαρούνας Α.), Μπουκουβάλας,  Κεφάλας (20΄λ.τρ. Τσάγκας), Πασχάλης, Βελτσίστας (60΄ Νούγιας).

Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης): Έξαρχος, Ηλίας (75΄ Σπανός), Ντεντόπουλος, Έξαρχος Θ., Μήτσος, Πατσούρας, Κυρτζόγλου, Μπενέκος, Λάμπρου, Κίτσος (66΄Δημόπουλος), Μουρεχίδης.

 

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος