Παρουσία Χατζηπαναγή το camp του Περάματος (video)

27.04.2024 Αναγνώστηκε 1685 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με τη συμμετοχή ακαδημιών από όλη την περιοχή των Ιωαννίνων, αλλά και της Άρτας και παρουσία του Βασίλη Χατζηπαναγή, του σπουδαιότερου Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη ημέρα του ποδοσφαιρικού camp που διοργανώνει η Προοδευτική Περάματος στο γήπεδο «Γεώργιος Πρίσκας».

Παρουσία Χατζηπαναγή το camp του Περάματος (video)

Παδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών από όλες τις ακαδημίες της περιοχής όπως η Θύελλα Κατσικάς, η Θύελλα Ελεούσας και πολλές άλλες είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον θρυλικό «Βάσια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 70χρονος Βασίλης Χατζηπαναγής έδειξε στα παιδιά κόλπα με τη μπάλα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.Παράλληλα, έλαβε και από την Προοδευτική μια φανέλα με το όνομα του ως αναμνηστικό της παρουσίας του στο Πέραμα

Ο ίδιος ο Βασίλης Χατζηπαναγής ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Περάματος και τον κόσμο για την αγάπη τους στο πρόσωπό του και ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Τους Βασίλη Χατζηπαναγή και Νίκο Φλώρο καλωσόρισς στο Πέραμα ο πρόεδρος της  Προοδευτικής Στάυρος Ιορδανίδης, ευχόμενος να γίνει θεσμός το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό camp. Ο «Νουρέγιεφ» των ελληνικών γηπέδων, ο μεγαλύτερος χορευτής-ντριπλαδόρος που εμφανίστηκε ποτέ στην Ελλάδα βραβεύτηκε από το Δήμο Ιωαννιτών και τη βράβευση έκανε ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Κασσής.

Ο σύντομος χαιρετιμός του Αριστείδη Κασσή ήταν ο εξής:

«Πέρα από την τιμή που έχω να βρεβεύσω σήμερα τον αξεπέραστο Βασίλη Χατζηπαναγή, θα ήθελα να πω δύο λόγια. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης της Προοδευτικής Περάματος για τη σημερινή εκδήλωση. Έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και του χρόνου πρέπει ο Δήμος να συμβάλλει ακόμα περισσότερο. Εύχομαι του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Κύριε Χατζηπαναγή καλώς ήρθατε στην πόλη των Ιωαννίνων και στο Πέραμα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Προοδευτικής. Σε ένα γήπεδο που φέρει το όνομα του Γιώργου Πρίσκα, ενός πολύ σπουδαίου ποδοσφαιριστή της περιοχής μας, με τον οποίο παίξατε σίγουρα αντίπαλος. Ευχόμαστε με τα επιτεύγματα σας να εμπνεύσετε τα νέα παιδιά»

Εκ μέρους της ΕΠΣΗΠ τον Βασίλη Χατζηπαναγή και τον Νίκο Φλώρο βράβευσε ο γενικός γραμματέας και πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Παναγιώτης Δαβής.

Ο κ. Δαβής στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

«Εκ μέρους της ΕΠΣΗΠ, του προέδρου Κώστα Βρακά και των συναδέλφων μου, αλλά γενικότερα και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, καλωσορίζουμε έναν θρύλο του ελληνικού και όχι μόνο, του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Άνθρωπο που μεγάλωσε και εμάς και τον ευχαριστούμε θερμά που βρίσκεται στα Γιάννενα στην πόλη μας. Δίνει τη δυνατότητα στα νιάτα μας, στα παιδιά μας να τον δουν και να τον γνωρίσουν από κοντά και να τον μιμηθούν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Κύριε Χατζηπαναγή σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε στα Γιάννενα

Στην κάμερα του PASsports μίλησε και η παλιά δόξα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στενός συνεργάτης και επιστημονικός υπεύθυνος των camp του Βασίλη Χατζηπαναγή, ο Νίκος Φράγκος. Ο κ. Φράγκος μίλησε για τη δυνατότητα που δίνεται στα παιδιά να δουν δια ζώσης τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, εντός και εκτός γηπέδων, αλλά και τη δυνατότητα που υπάρχει ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει εργαλείο διαπαιδαγώγησης ώστε να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

Σχολιασμος