Αστεράτη νίκη για την Κατσικά, 1-0 τον Πετριτή (video)

10.03.2024 Αναγνώστηκε 3268 φορές

Μια ακόμη πολύτιμη νίκη στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Γ’ Εθνική πανηγύρισε η Θύελλα Κατσικάς, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Αστέρα Πετριτή για την 26η αγωνιστική του Β’ ομίλου.

 

Αστεράτη νίκη για την Κατσικά, 1-0 τον Πετριτή (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με πάθος και θέληση για τους τρεις βαθμούς της νίκης αγωνίστηκε σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι η Θύελλα Κατσικάς, η οποία μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Άρτας την περασμένη αγωνιστική, έφτασε σε μια ακόμη σημαντική νίκη επί του Αστέρα και έτσι μειώθηκε η διαφορά από την ομάδα της Κέρκυρας στους 3 βαθμούς.

Η Θύελλα την επόμενη αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Μαγνησιακό που αποχώρησε το πρωτάθλημα, ενώ στις 24 Μαρτίου θα υποδεχτεί τη Ζάκυνθο. Συμπαραστάτης της Θύελλας σε ακόμη μια αναμέτρηση ήταν ο φίλαθλος κόσμος της που με παλμό και συνθήματα την ώθησε στη νίκη.

Στα αγωνιστικά, μετά από ένα ξεκίνημα που προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της, η Θύελλα ανέβασε ρυθμούς μετά το 25’, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Το σουτ του Λούβρου στο 11’ από τον άξονα ήταν άστοχο και στο 14’ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Κρητικού. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 18’ για χέρι του Ρουμελιώτη, ενώ στο 27’ Παππάς και Εμβραίζογλου συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος από πλάγια δεξιά έκανε μια σέντρα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 31’ όταν ο Κωσταμένας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Βασιλάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζαφέστα για το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς. Σουτ των Κωσταμένα και Παππά δεν είχαν αποτέλεσμα, με την Κατσικά να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ.

Στο 76’ σε σέντρα του Γωγουβίτη, ο Στεργίου σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο  80’ ο Κωσταμένας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πετρίδης πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε και έφυγε άουτ.

Ο τερματοφύλακας της Θύελλας τόσο σε σουτ του Τσιάβου στο 84' όσο και σε σουτ του Στεργίου έκανε τις επεμβάσεις του και έτσι με προσήλωση μέχρι το τέλος οι παίκτες του Νίκου Γκούρα κράτησαν μέχρι το τέλος την πολύτιμη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρχε μια ένταση ανάμεσα σε ανθρώπους των δυο ομάδων αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της διοίκησης της Θύελλας τα πνεύματα ηρεμησαν. Η νίκη πανηγυρίστηκε από τους φιλάθλους αλλά και από τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Διαιτησία: Φάκης (Δρουδάκης-Τοπολσάββας)

Θύελλα Κατσικάς: Παππάς Δ., Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Παππάς Α. (86΄Φίλιος), Πολυχρόνης, Τουρμούσογλου (75΄Ρίζος), Κωσταμένας (81΄ Πάκος), Εμβραΐζογλου (86΄Καμπούρης).

Αστέρας Πετριτή: Τζαφέστας, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Πούλος (83’ Σούκερας), Κρητικός, Κοιλιάρας, Γκασίδης, Γεωργακόπουλος (83΄Γκοΐκοβιτς), Λούβρος (65΄Γεωργοπάλης).

Σχολιασμος