Ψυχρολουσία στο φινάλε, Κατσικά-Ζάκυνθος 2-3(video)

24.03.2024 Αναγνώστηκε 2819 φορές

Ένα δικό της παιχνίδι έχασε  η Θύελλα η οποία γκρέμισε το σαφές προβάδισμα από το πρώτο μέρος και η Ζάκυνθος στην επανάληψη με τρία γκολ πήρε τη νίκη σε ένα εφιαλτικό δεύτερο μέρος για την Κατσικά.

 

Ψυχρολουσία στο φινάλε, Κατσικά-Ζάκυνθος 2-3(video)

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, η Θύελλα Κατσικάς υποδέχθηκε την Ζάκυνθο και αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0, ηττήθηκε με σκορ 2-3, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάστημα εικοσιπέντε λεπτών, «μουδιάζοντας» όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο 4' μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμβραίζογλου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 6' ο Λιβέρης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κόντραρε έφτασε στον Τζατζάνα που έκανε το σουτ αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή παίκτης της Θύελλας.

Επόμενη καλή στιγμη στοπαιχνίδι στο 7' εκτέλεσε φάουλ ο Βασιλάκης αλλά μπλόκαρε ο Δήμας προ του Κωσταμένα.

Ωραία συνεργασία των παικτών της Θύελλας στο 10', σέντρα σουτ του Εμβραίζογλου, μπλόκαρε ο Παππάς.

Στο 13΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κωσταμένας πάσαρε στον Παππά, ο οποίος με προβολή εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δήμα και έκανε το 1-0 για τη Θύελλα μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στο 37΄ οι ρόλοι άλλαξαν και ο Παππάς πάσαρε στον Κωσταμένα, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων και έκανε το 2-0 για τη γιαννιώτικη ομάδα.

Στο 40' ο Τζατζάνας εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα δίπλα από την εστία του Παππά.

Καλύτερη στο πρώτο μέρος η Θύελλα, η οποία χάρη στα γκολ των Παππά και Κωσταμένα είχε αποκτήσει ένα σαφές προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.

Στο 46' ο Εμβραΐζογλου έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Τουρμούσογλου δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή.

Στο 61' ο Κωσταμένας εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Ωραία ενέργεια και σουτ του Τουρμούσογλου στο 63' η μπάλα έφυγε άουτ.

Από το σημείο αυτό ξεκίνησε η αντεπίθεση των Ζακυνθηνών, καθώς κατάφεραν να μειώσουν στο 65΄ όταν από σέντρα του Τσιμέλι, ο Νικολίτσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιβέρη στο 73', ο Μούστα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παππά και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 79' μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Βασιλάκης πήρε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Δήμας.

 Η ψυχρολουσία για την Θύελλα ήρθε στο 90΄μετά από αντεπίθεση για τη Ζάκυνθο, η μπάλα έφτασε στον Στύλλα, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Παππά και έκανε το 2-3 μέσα σε πανηγυρισμούς από τους φιλοξενούμενους.

Στο 90+3' ο Πότσης εκτέλεσε το φάουλ αλλά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα όπως ήθελε ο Μπλέτσας με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Το τελικό σφύριγμα της διαιτητή του αγώνα βρήκε την Θύελλα να γνωρίζει την ήττα μετά πό ανατροπή.

Διαιτησία: Πίγγιου (Αθανασίου-Μέκιος)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας):Παππάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης (81’ Ρίζος), Εμβραΐζογλου (81’ Μπλέτσας Μ), Παππάς, Κωσταμένας (65’ Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (65’ Γούλας).

Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης):Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σουρμπής (62’ Στύλλα), Γουσέτης, Τσουκαλάς, Τσιμέλι, Νικολακόπουλος (50’ Ρίβας), Νικολίτσας, Τζατζάνας, Τσιγκρήλας.

Αγγελική Σιώλου-Νίκος Γιωτίτσας

Σχολιασμος