LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Καστοριά - Θύελλα Κατσικάς 0-2

31.03.2024 Αναγνώστηκε 4871 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δ.Α.Κ. Καστοριάς την αναμέτρηση της Καστοριάς με την Θύελλα Κατσικάς, σε περιγραφή και σχολιασμό της Αγγελικής Σιώλου για την 29η αγωνιστική του β΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Καστοριά - Θύελλα Κατσικάς 0-2
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου
  • Ματς κατηγορίας για την Θύελλα αυτό, μετά και την ήττα από την Ζάκυνθο την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
  • Χωρίς τον Πάκο ταξίδεψε σήμερα η ομάδα των Ιωαννίνων.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Κωνσταντίνος Δημεράς με βοηθούς τους Δημήτρη Δίχρη και Ιωάννη Μπασινό, όλοι από τον Σύνδεσμο Λάρισας.

 

Οι συνθέσεις:

Καστοριά (Πασχάλης Δημητρίου): Κράτσιος, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κ., Κόκκας, Τσάνι, Τσελέπης, Μανακίτσας, Κράτσιος Α., Σαββόπουλος Ε.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Διγκόζης, Τσόφλιας, Κυριάκος, Κυριζάκης, Δεληζήσης, Γκέγκας, Γκόλιας, Σαχινίδης, Αφεντουλίδης.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Εμβραΐζογλου, Σκανδάλης, Πότσης, Κωσταμένας, Τουρμούσογλου, Παππάς.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πολυχρόνης, Ρίζος, Γούλας, Παππάς Δ., Καμπούρης, Μουρούτης, Φίλιος, Ράπτης, Μπλέτσας Β.

'Εναρξη της αναμέτρησης

 Στο 3΄ ο Κωσταμένας πάσαρε στον Παππά εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 5' νέα καλή στιγμή για την Θύελλα με το σουτ του Κωσταμένα να καταλήγει άουτ.

Στο 19΄ ο Σκανδάλης είδε ωραία τον Εμβραΐζογλου, εκείνος έκανε το σουτ, περνώντας η μπάλα άουτ.

Στο 24΄ πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Καστοριά, με τον Μανακίτσα να τραυματίζεται στο γόνατο χωρίς να μπορεί να συνεχίσει και στην θέση του μπήκε ο Γκέγκας.

Στο 28΄ σουτ του Παππά αποκρούει ο τερματοφύλακας της Καστοριάς.

Στο 36΄ η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων με τον Μωυσιάδη να κάνει την σέντρα και ο Τσάνι με σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ.

Αλλαγή για την Καστοριά με τον Τσελεπή να δίνει την θέση του στον Σαχινίδη.

Στο 57΄ πρώτη αλλαγή για την Θύελλα με τον Γούλα να μπαίνει στην θέση του Ντόντη.

Στο 63΄ έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Θύελλας σε ανατροπή του Μελιγγιώτη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον "κιτρινίζει" για θέατρο.

Στο 69΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης δείχνει την άσπρη βούλα για σπρώξιμο του Βασιλάκη μέσα στην περιοχή για την Κατσικά.

ΓΚΟΛ για την Κατσικά με τον αρχηγό της, Χρήστο Σκανδάλη, να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 0-1.

Στο 75΄ διπλή αλλαγή για την Κατσικά, με τους Κωσταμένα και Τουρμούσογλου να δίνουν τις θέσεις τους στου Πολυχρόνη και Φίλιο αντίστοιχα.

Διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους βγαίνουν οι Μωυσιάδης και Κράτσιος και μπαίνουν οι Διγκόζης και Αφεντουλίδης.

ΓΚΟΛ για την Κατσικά στο 83΄ με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σκανδάλη, ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας για το 0-2.

Αλλαγή για την Κατσικά, με τον Σκανδάλη να παραχωρεί την θέση του στον Μουρούτη στο 86΄.

Μεγάλο διπλό για την Θύελλα, η οποία χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του αρχηγού της Χρήστου Σκανδάλη κατάφερε να επικρατήσει με 0-2 μέσα στην Καστοριά.

Σχολιασμος