«Καθάρισε» ο αρχηγός της, Καστοριά-Κατσικά 0-2 (video)

31.03.2024 Αναγνώστηκε 2151 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 29η αγωνιστικής, η Θύελλα Κατσικάς επικράτησε με 0-2 μέσα στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο, διατηρώντας παράλληλα τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Καθολική η υπεροχή της Θύελλας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς όμως να έχει αρκετές ευκαιρίες, ενώ η νίκη της αυτή είχε την...υπογραφή του αρχηγού της Σκανδάλη, ο οποίος σκόραρε δις από την άσπρη βούλα.    

«Καθάρισε»  ο αρχηγός της, Καστοριά-Κατσικά 0-2 (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Μόλις στο 3΄ ο Κωσταμένας πάσαρε στον Παππά κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 5' νέα καλή στιγμή για την Θύελλα με το σουτ του Κωσταμένα, από μπαλιά του Εμβραΐζογλου, να καταλήγει άουτ.

Στο 19΄ ο Σκανδάλης είδε ωραία τον Εμβραΐζογλου, εκείνος έκανε το σουτ, περνώντας η μπάλα ψηλά άουτ.

Επόμενη ευκαιρία στο 28΄ όταν ο  Παππάς έκανε το σουτ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα.

Στο 36΄ήρθε η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων με τον Μωυσιάδη να κάνει την σέντρα και ο Τσάνι με σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ.

Χωρίς τέρματα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και με πρόθεση να μπει το γκολ που θα της χάριζε την νίκη, πετυχαίνοντας το στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού από την άσπρη βούλα, και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Στο 63΄ έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Θύελλας σε ανατροπή του Μελιγγιώτη μέσα στην περιοχή, από τον Σαββόπουλο Κ., με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον "κιτρινίζει" για θέατρο.

Η συνέχεια ανήκε στην Θύελλα, καθώς στο 69΄ ο Βασιλάκης ανετράπη εντός περιοχής από τον Σαββόπουλο Κ.

με τον Χρήστο Σκανδάλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 0-1.

Στο 83΄ η Θύελλα κατάφερε να πετύχει το 0-2 και να «κλειδώσει» την νίκη, όταν ο Σκανδάλης πέρασε τους πάντες, μπήκε στην περιοχή και τον ανέτρεψε αντίπαλος παίκτης, ο ίδιος ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση

και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Δημεράς (Δίχρης-Μπασινός) Συνδέσμου Λάρισας

Καστοριά (Πασχάλης Δημητρίου): Κράτσιος, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μωυσιάδης (79΄ Αφεντουλίδης), Σαββόπουλος Κ., Κόκκας, Τσάνι, Τσελεπής (46΄ Σαχινίδης), Μανακίτσας (24΄ λ.τρ.Γκέγκας), Κράτσιος Α. (79΄ Διγκόζης), Σαββόπουλος Ε.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης (57΄ Γούλας), Βασιλάκης, Εμβραΐζογλου, Σκανδάλης (86΄ Μουρούτης), Πότσης, Κωσταμένας (75΄Πολυχρόνης) , Τουρμούσογλου (75΄ Φίλιος), Παππάς.

 

Σχολιασμος