Κυριακή, 10 Μάρτιος 2019 23:36
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Χάβος:«Ευχαριστημένος από την εικόνα στο δεύτερο μέρος» (video)

Στενοχωρημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έκανε στο δεύτερο μέρος όσα δούλεψαν πάνω στην προπόνηση όλης της εβδομάδας πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος παίζει με ένα σχηματισμό 3-5-2 στο μεσαίο τρίτο και στο αμυντικό του τρίτο γίνεται 5-3-2, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για παιχνίδι από τα πλάγια για να μπορέσουμε να διασπάσουμε το μεσαίο τρίτο και να πάμε στο επιθετικό και επίσης δουλέψαμε συνεργασίες στην πλευρά εκεί όπου θα είχαμε πλεονέκτημα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος με τα δύο φορ που παίζει προσπαθεί να πάει σε άμεσες επιθέσεις άρα ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο και ιδιαίτερο, αλλά παρόλα αυτά αν και τα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα είμαι στενοχωρημένος γιατί δεν κάναμε πράξη τίποτα από αυτά. Ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και στις μονομαχίες ήταν πιο δυνατός και εμείς κάναμε εντελώς τα αντίθετα πηγαίνοντας το παιχνίδι από τον άξονα εκεί που ο αντίπαλος είχε υπεραριθμία.

Μπορούσε ο ΠΑΣ να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο σε μια κεφαλιά που απέκρουσε ο Σαράνοφ και μπορεί να ήταν δίκαιο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά τους ξαναθυμήσαμε κάποια πράγματα που έπρεπε, νομίζω ότι μπήκαμε καλύτερα, πήγαμε από τα πλάγια και έτσι προήλθε ένα καταπληκτικό γκολ του Καραμάνου. Λογικό ήταν ο αντίπαλος να μεταφέρει με πολλού παίκτες τη μπάλα στο αμυντικό μας τρίτο, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν κινδυνεύσαμε ούτε μια φορά. Δυστυχώς όμως με πειράζει και με ενοχλεί όταν τρώμε γκολ από στατική φάση στο 86’ και με πειράζει και με ενοχλεί αφάνταστα όταν πηδήξει κάποιος αντίπαλος παίκτη και πάρει την κεφαλιά παλικαρίσια γίνεται, το να πηδάει μόνος του ο παίκτης είναι ανεπίτρεπτο. Λυπάμαι πάρα πολύ και στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος βλέποντας την προσπάθεια των παιδιών φώναζε Λαμιάρα ομάδαρα και από μια αδράνεια ίσως έφυγε στενοχωρημένος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, συνεχίζουμε τη δουλειά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και από την προσωπικότητα που έβγαλαν κάποιοι παίκτες όταν έπρεπε».

ΠΗΓΗ: lamiasports

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Μάρτιος 2019 23:43

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή