Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011 18:01
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βραβεύτηκαν οι πρωταθλήτριες του ΠΑΣ

Τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα που πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε αήττητη την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία βράβευσε και τίμησε χθες (8/7) η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Ν.Κ.Ι Λιμνοπούλας.

Οι αθλήτριες του ΠΑΣ, στο περιθώριο της βράβευσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους, φίλους της ομάδας και αθλητές – αθλήτριες που συμμετείχαν στο 2ο Basketball Camp του ΠΑΣ Γιάννινα, που στηρίζεται από τα Super Market Παμβώτις.

Παράλληλα, έγινε απολογισμός της διοργάνωσης του φετινού camp, καθώς και όλης της αγωνιστικής σεζόν που περιελάμβανε διακρίσεις για πολλά τμήματα της ομάδας, αλλά και διοργανώσεις που αποτελούν πλέον σημεία αναφοράς για την πόλη. Τέλος, θα απονεμήθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες στο 2ο ΠΑΣ Γιάννινα Basketball camp.

Δήλωσαν:

Γιάννης Καραμπίνας (αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου)

«Είναι δεδομένη η προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια και οι διαφωνίες με κάποιον υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης για τα αθλητικά θέματα της πόλης μας. Όποιος δεν μας βοηθάει δεν είμαστε μαζί του και  αυτό είναι ξεκάθαρο. Δουλεύουμε για το καλύτερο καθώς δεν μπορούμε να πάμε μπροστά με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Θα είναι μια χρονιά με δυσκολίες για τον κ. Ζούμπα αφού αρκετές ομάδες ανέβηκαν κατηγορία και έχουν μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Δεν είμαστε υπερήφανοι για τις εγκαταστάσεις πρέπει όμως να στείλουμε ένα μήνυμα ότι μια πόλη με 120χιλιάδες κατοίκους αξίζει κάτι καλύτερο. Το δεύτερο γυμναστήριο έχει δημοπρατηθεί και πρέπει να μπει στα σκαριά. Να ξέρουν όλοι οι γιαννιώτικοι σύλλογοι ότι θα είμαστε κοντά τους.»

Κώστας Αναστασίου (πρόεδρος τμήματος μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννενα)

«Ήταν μια βράβευση για το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα που κατάφερε να ανέβει αήττητο στην Α2, κάτι που μας κάνει υπερήφανους. Από την άλλη τελειώνει σήμερα (χθες) το δεύτερο καμπ του ΠΑΣ Γιάννινα και ουσιαστικά μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για όλα τα τμήματα της ομάδας. Καταφέραμε φέτος να πρωταγωνιστήσουμε και με τη  βοήθεια της πόλης και των υπεύθυνων θέλω να πιστεύω ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί για το καλό του μπάσκετ της περιοχής».

Ρέα Ντόκου (αρχηγός ΠΑΣ Γιάννενα)

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παράγοντες του ΠΑΣ αλλά και από την πλευρά των κοριτσιών που τα δώσανε όλα για την άνοδο. Στόχος μας ήταν να ανέβουμε στην Α2 κάτι το οποίο και καταφέραμε. Από εδώ και πέρα θέλει μεγάλη προσπάθεια, δύναμη και δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια, ενώ στόχος μας θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εύχομαι ο κόσμος να μας υποστηρίξει και να είναι κοντά μας». Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011 18:05

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή