Σάββατο, 30 Ιούλιος 2011 12:47
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λίλα και Βίλα: "Να καθιερωθούμε στον ΠΑΣ"

Αποτελούν δύο από τις ελπίδες του ΠΑΣ για τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τους Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα που μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τημέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο pasgiannina.gr οι δύο ποδοσφαιριστές:

Για τη φετινή προετοιμασία:

Άντι Λίλα: "Η ομάδα έχει ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου την καλοκαιρινή προετοιμασία και μέχρι στιγμής βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ακόμα δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια προκειμένου με την έναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι".

Εμιλιάνο Βίλα: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παρουσία μου στον ΠΑΣ. Η προετοιμασία πραγματοποιείται σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που είναι απόλυτα θετικό για μια ομάδα που θέλει να χτίσει εν όψει της Super League. Είναι η πιο δύσκολη εποχή για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πολύ μεγάλη κούραση, ωστόσο πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια με Σίβασπορ και Αλ Αΐν που έχει δώσει η ομάδα στο Ζέεφελντ:

Άντι Λίλα: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε μέχρις στιγμής πήγαμε αρκετά καλά. Είμαστε ακόμα στην αρχή και λογικό είναι ακόμα να μην έχουμε  βρει τα πατήματά μας αφού οι προπονήσεις είναι διπλές και συνεχείς. Σταδιακά θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε ρυθμό και πιστεύω ότι στα φιλικά του Αυγούστου θα παρουσιάσουμε ακόμα πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο".

Εμιλιάνο Βίλα: "Οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετά καλές. Στα επόμενα φιλικά που θα δώσουμε  θα μπορέσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση".

Για τους νέους τους συμπαίκτες:

Άντι Λίλα: "Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πάνω από όλα τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουμε και οι νέοι παίκτες που ήρθαμε, αλλά και οι παλιοί που βρίσκονται στην ομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή χρονιά στη Super League".

Εμιλιάνο Βίλα: "Υπάρχει καλή χημεία με όλα τα παιδιά στην ομάδα. Είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια. Η ομάδα διαθέτει πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από την Ευρώπη. Έχουμε πολύ καλό σύνολο".

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους τους:

Άντι Λίλα: "Στόχος φυσικά της ομάδας είναι να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο και να είναι ανταγωνιστική προκειμένου να πετύχει πρωτίστως την παραμονή στην κατηγορία. Αναφορικά με τον δικό μου στόχο είναι να έχω την υγεία μου και να βοηθήσω τα μέγιστα προκειμένου να υλοποιήσουμε όλα αυτά που έχουμε θέσει".

Εμιλιάνο Βίλα: "Στόχος της ομάδας είναι να έχει μια καλή και συνάμα μια δημιουργική χρονιά. Από την πλευρά μου εγώ θα βάλω τα δυνατά μου προκειμένου ο ΠΑΣ να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία γιατί είναι ομάδα με κόσμο και αξίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο".


Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Ιούλιος 2011 13:05

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή