Σφάλμα
Σάββατο, 21 Ιούνιος 2014 09:33
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Προς την ολοκλήρωση της οδεύει και η 2η αγωνιστική του Μουντιάλ της Βραζιλίας και σιγά, σιγά το τοπίο αρχίζει και ξεκαθαρίζει όσον αφορά το ποιες ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση. 

10η ημέρα λοιπόν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον 6ο όμιλο και τον 7ο όμιλο.  Το φαβορί του ομίλου Αργεντινή αντιμετωπίζει το Ιράν, με τους Λατινοαμερικάνους να θέλουν μόνο την νίκη προκειμένου να σφραγίσουν την πρόκριση τους. 

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου που θα γίνει τα ξημερώματα,  η Νιγηρία αντιμετωπίζει την Βοσνία και όποιος από τους δύο αναδειχθεί νικητής, τότε αυτόματα μένει ζωντανός στην κούρσα της πρόκρισης. 

Στον 7ο όμιλο τώρα η "πυραυλοκίνητη" Γερμανία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Γκάνα και θέλει φυσικά την νίκη προκειμένου να ακολουθήσει το δρόμο της Γαλλίας, της Κόστα Ρίκα, της Ολλανδίας και της Κολομβίας.

Η τεσσάρα επί της Πορτογαλίας έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των Γερμανών οι οποίοι δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Από την άλλη η αξιόμαχη Γκάνα θα το παλέψει το παιχνίδι, γνωρίζει δε ότι δεν είναι το φαβορί, όμως η πίστη είναι βαθιά χαραγμένη στα πρόσωπα των Αφρικανών. 

Το σημερινό πρόγραμμα 

Αργεντινή - Ιράν 19:00 (ΝΕΡΙΤ, HD) 

Γερμανία - Γκάνα 22:00 (ΝΕΡΙΤ, HD) 

Νιγηρία - Βοσνία 01:00 (ΝΕΡΙΤ, HD)

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή