Σφάλμα
Δευτέρα, 23 Ιούνιος 2014 09:03
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σεναρίων το ανάγνωσμα No 1

Καλημέρα σε όλες τις φίλες σε όλους τους φίλους από τον Αντώνη Ρηγανάκο.

Ολοκληρώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες η 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου άλλες ομάδες έχουν προκριθεί στους "16", άλλες έχουν αποχαιρετήσει τον θεσμό και επιστρέφουν άπρακτες στην βάση τους, ενώ είναι και οι ομάδες που βρίσκονται στην πρίζα σχετικά με την πρόκριση τους ή όχι στην επόμενη φάση.

Το mpala-einai-kai-gurizei.blogspot.gr ετοίμασε για εσάς ένα αφιέρωμα σχετικά με το τι γίνεται σε κάθε όμιλο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, τα πιθανά σενάρια, αλλά και τις πιθανές ισοβαθμίες και τι προκύπτει από αυτές.

Η ανάλυση και η παρουσίαση θα γίνει σε τέσσερα μέρη όσες δηλαδή και οι μέρες διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής. Σήμερα θα γίνει ανάλυση του 1ου και του 2ου ομίλου, αύριο Τρίτη του 3ου και του 4ου κοκ.

Για πάμε σιγά σιγά....

Α' όμιλος

1. Βραζιλία 4 (3-1)
2. Μεξικό 4 (1-0)
3. Κροατία 3 (5-3)
4. Καμερούν 0 (0-5)

Καμερούν - Βραζιλία
Κροατία - Μεξικό

Εδώ η κατάσταση είναι ξεκάθαρη όσον αφορά την διοργανώτρια Βραζιλία η οποία βρίσκεται κατα 99% στην επόμενη φάση και με μια νίκη απέναντι στο αδιάφορο και απογοητευμένο Καμερούν (λογικά θα την πάρει) θα βρεθεί στην επόμενη φάση ως πρώτη. Αν οι Βραζιλιάνοι αναδειχθούν ισόπαλοι τότε για να προκριθούν ως πρώτοι θα πρέπει να λήξει ισόπαλο και το έτερο ματς του ομίλου Κροατία - Μεξικό. Αν ηττηθούν είναι σίγουρα δεύτεροι αν υπάρξει νικητής στο άλλο ματς, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας Μεξικανών και Κροατών αποκλείονται στην ισοβαθμία με τους Βαλκάνιους. Εξυπακούεται ότι με νίκη οι "καριόκας" περνάνε ως πρώτοι και η 2η θέση πηγαίνει σε Κροατία ή Μεξικό. Οι Αζτέκοι προκρίνονται με νίκη ή ισοπαλία, ενώ η ομάδα της Κροατίας μόνο με νίκη.

Β' όμιλος

1. Ολλανδία 6 (8-3)
2. Χιλή 6 (5-1)
3. Αυστραλία 0 (3-6)
4. Ισπανία 0 (1-7)

Αυστραλία - Ισπανία

Ολλανδία - Χιλή

Στον β' όμιλο η πρόκριση έχει κριθεί με την Ολλανδία και την εκπληκτική Χιλή να προκρίνονται στην επόμενη φάση, ενώ η φιλότιμη Αυστραλία μαζί με την Πρωταθλήτρια Κόσμου Ισπανία, που απογοήτευσε στην διοργάνωση, να επιστρέφουν στην βάση τους. Αδιάφορος ο αγώνας των "φούριας ρόχας" με τα "καγκουρό" (ίσως το μόνο κίνητρο είναι η αποφυγή τρίτης ήττας κυρίως για τους Ισπανούς), ενώ στο Ολλανδία - Χιλή θα κριθεί η πρωτιά που ενδεχομένως θα δώσει στον νικητή την δυνατότητα να αποφύγει την σύγκρουση με την Βραζιλία στην επόμενη φάση. Οι "οράνιε" την κατακτούν με νίκη ή ισοπαλία, οι Λατινοαμερικάνοι μόνο με νίκη.

Κάπου εδώ τελειώσαμε με τους σημερινούς ομίλους. Συνέχεια αύριο με την ανάλυση του γ' και του δ' ομίλου, εκεί όπου στον τρίτο υπάρχει το ενδιαφέρον, ελέω Εθνικής ομάδας, ενώ αγωνία υπάρχει και στον τέταρτο όμιλο και ποια εκ των Ιταλίας, Ουρουγουάης θα αποχαιρετήσει από την φάση των ομίλων την διοργάνωση. Τα υπόλοιπα αύριο. Τα λέμε........

(Αναδημοσίευση από το mpala-einai-kai-gurizei.blogspot.gr, Του Αντώνη Ρηγανάκου)

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή