Σφάλμα
Τετάρτη, 25 Ιούνιος 2014 09:22
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Στα όπλα... βρίσκεται σήμερα ο 5ος και 6ος όμιλος καθώς για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα οριστικοποιηθούν ποιες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ήδη στους "16" της διοργάνωσης από τον 5ο όμιλο βρίσκεται η Γαλλία η οποία με τις δύο νίκες που πέτυχε εξασφάλισε αυτό το προνόμιο, ενώ Ελβετία και Εκουαδόρ θα παλέψουν για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση.

Η μεν Ελβετία αντιμετωπίζει την Ονδούρα, ενώ το Εκουαδόρ αγωνίζεται κόντρα στην Γαλλία. Δύο αναμετρήσεις με ενδιαφέρον κυρίως για τις Ελβετία και Εκουαδόρ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Εκουαδόρ - Γαλλία 23:00 (ΝΕΡΙΤ)

Ονδούρα - Ελβετία 23:00 (Σε μαγνητοσκόπηση στη 01.00, ΝΕΡΙΤ)

Στον 6ο όμιλο τώρα η Αργεντινή με την νίκη που πέτυχε στα χασομέρια κόντρα στο Ιράν πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση και πλέον περιμένει ποια ομάδα θα την ακολουθήσει. Νιγηρία ή Ιράν. Πάντως η Αργεντινή θέλει την νίκη κόντρα στην Νιγηρία προκειμένου να κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση, καθώς ενδεχόμενη νίκη των Αφρικάνων, δίνει την πρωτιά σε αυτούς και αφήνει την δεύτερη θέση στους Λατινοαμερικάνους.

Συνεπώς η Αργεντινή θέλει την νίκη, ενώ η Νιγηρία βολεύεται και με την ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι η αδιάφορη και αποκλεισμένη Βοσνία αγωνίζεται κόντρα στο Ιράν το οποίο θέλει μόνο νίκη και ήττα της Νιγηρίας προκειμένου μετά να βγάλει τα κομπιουτεράκια κοιτώντας την διαφορά των τερμάτων που υπάρχει μεταξύ αυτής και της Νιγηρίας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Νιγηρία - Αργεντινή (19:00 ΝΕΡΙΤ)

Βοσνία - Ιράν (19:00) (21:00 Σε μαγνητοσκόπηση από την ΝΕΡΙΤ)

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή