Σφάλμα
Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 10:24
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σφραγίζονται άλλα δύο εισιτήρια

Η τρίτη κατά σειρά ημέρα για τους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας, έχει στο μενού δυο Αφρικανοευρωπαϊκές «μάχες». Η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Νιγηρία και η Γερμανία την Αλγερία.

Γαλλία-Νιγηρία (19.00, ΝΕΡΙΤ)

Σε εκπληκτική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Γαλλία, η οποία στους ομίλους έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, επικρατώντας άνετα της Ονδούρας και της Ελβετίας. Αντίπαλός τους, σήμερα  μια ψυχωμένη και δυναμική Νιγηρία. Μια ομάδα που τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Αργεντινή στον έκτο όμιλο, ωστόσο έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Μάλιστα πριν από τους αγώνες, δεν έμοιαζε φαβορί για την πρόκριση, αφού οι περισσότεροι πίστευαν πως η Βοσνία θα είναι αυτή που θα συνεχίσει. Παρ’ όλα αυτά οι «Σούπερ Αετοί» τα κατάφεραν.

Μπορεί το φαβορί να είναι η Γαλλία, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει τους Αφρικανούς και το σίγουρο είναι θα παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Γερμανία-Αλγερία (23.00 ΝΕΡΙΤ)

Η δεύτερη αναμέτρηση της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει δύο πολύ δυνατές ομάδες. Η Γερμανία η οποία έχει χριστεί φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αντιμετωπίζει τους "καμικάζι" Αλγερινούς σε έναν αγώνα που δεν χωρούν προγνωστικά.

Η Γερμανία στην φάση των ομίλων επέδειξε μια σοβαρότητα αγωνιστική, ενώ στην αντίπερα όχθη και η Αλγερία κατάφερε να διακριθεί και να ξεπεράσει το σκόπελο της Ρωσίας και της Νότιας Κορέας. Μπορεί στο σημερινό παιχνίδι τα "πάντσερ" να βρίσκονται ένα κλικ πιο μπροστά, σε καμία των περιπτώσεων όμως τους Αφρικάνους δεν μπορείς να τους ξεγράψεις.Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή