Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 22:28
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συγχαρητήρια ΑΓΣΙ στους επιτυχόντες αθλητές του

Τους αθλητές του που πέρασαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, συνεχάρη η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣΙ, με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το απόγευμα.

Αναλυτικά:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΑΓΣΙ συγχαίρει σύσσωμη την εφηβική ομάδα, τα μέλη της οποίας πέρασαν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως έγινε γνωστό σήμερα, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής!

Τα παιδιά που είναι γεννημένα το 1996 έχουν «σαρώσει» τις κούπες από τα προ μίνι μέχρι και το εφηβικό, έχοντας συμμετάσχει σε δυο τελικές φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αποδεικνύουν δε, πως όταν υπάρχει θέληση, πρόγραμμα και αγάπη για τον αθλητισμό και την πνευματική πρόοδο, όλα μπορούν να συνδυαστούν.
Ο ΑΓΣΙ συνεχίζει την παράδοση, που τον θέλει εκτός από παίκτες με επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο, να έχει στις τάξεις του παιδιά που προοδεύουν και στα γράμματα.

Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, στα παιδιά και στις οικογένειές τους. Η οικογένεια του ΑΓΣΙ καλωσορίζει τους φοιτητές της (πλέον) και εύχεται μεγάλες και πολλές επιτυχίες, τόσο ομαδικές, όσο και προσωπικές, στο μέλλον".

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή