Κυριακή, 14 Αύγουστος 2011 11:27
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Βαλβέρδε:"Να μην μείνουμε στο περσινό πρωτάθλημα" (video)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλέρδε έκανε σχολιασμό για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την φιλικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στην μικτή ζώνη

"Είδα ένα φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ με έναν Ολυμπιακό να μην δημιουργεί φάση μέχρι το 50ο λεπτό του αγώνα και πρέπει να μελετήσουμε γιάτι δεν μπορέσαμε να κάνουμε φάσεις για γκολ. Δεν σταθήκαμε καλά απο την αρχή ο αντίπαλος μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και φάνηκε ότι η ομάδα του ΠΑΣ ήθελε πιό πολύ την νίκη απο εμάς αφού έπαιξαν πιό δυνατα απο εμάς. Εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι αλλα επειδή δεν δημιουργούσαμε φάσεις τελικά ήρθε αυτο το αποτέλεσμα. Αν δεν παίξουμε με πιο γρήγορο ρυθμό δεν έχουμε ελπίδες. Πέρυσι κάναμε την διαφορά επειδή παίζαμε σε έναν υψηλό ρυθμο στα παιχνίδια και επίσης δεν αφήνουμε τον αντίπαλο να παίξει τον τρόπο παιχνιδίου μας. Εαν δεν καταφέρουμε να παίξουμε με τέτοια ένταση δεν θα είμαστε αυτοί που πρέπει."

Σήμερα ξεχωρίσαμε την απόδοση του Φέισα και του Γέστε ποιά είναι η γνώμη σας;

"Είναι παίκτες που τους λείπει ακόμα ρυθμός,όπως βέβαια να βρουν τις τοποθετήσεις τους στο γήπεδο αλλά σιγά σιγά με κατάλληλη προετοιμασία είναι παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα."

Βγάλατε συμπεράσματα σήμερα ήταν χρήσιμο το φιλικό;

"Βέβαια το πιο σημαντικό που πρέπει να πάρω όμως είναι οτί πρέπει να έχουμε πιό γρήγορο ρυθμο αλλιώς οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μας προκαλέσει κίνδυνο και αν το καταλάβουμε αυτό σαν ομάδα και το μάθουμε οτί δεν κάνουμε τίποτα έτσι και οτι με το αστέρι του περσινού πρωταθλήματος δεν θα πάμε μπροστά. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας,γιατι παίζουμε για να κερδίσουμε φέτος και ότι κερδίσαμε πέρυσι ανήκει στην ιστορία"

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Αύγουστος 2011 22:59

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή