Κυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 22:57
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Γιατί το ίδιο λάθος;;

Γιάννενα, Κυριακή 4 Ιανουαρίου ώρα 19:30. Στο "Ζωσιμάδες" αναμένεται να ξεκινήσει ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό.

Ύστερα από 3 χρόνια ορίζεται αναμέτρηση στην πόλη των Ιωαννίνων μες στην καρδιά του χειμώνα σε δύσκολη ώρα, ελέω καιρικών συνθηκών δυσχαιρένοντας και το έργο δυο ποιοτικών ομάδων όπως είναι ο ΠΑΣ και ο Παναθηναϊκός.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε κανονικά με την ομίχλη πάντως να πλανάται πάνω από τα Ιωαννίνα και το γήπεδο των "Ζωσιμάδων" με ...απειλητικές διαθέσεις. Ο ρέφερι Αρετόπουλος βλέποντας την δυσκολία της κατάστασης καθώς όχι ποδόσφαιρο δεν μπορούσες να παίξεις, αλλά ούτε να δεις σε μισό μέτρο μπορούσες αποφασίζει την πρώτη αναβολή.

Ύστερα από περισσότερο από μισή ώρα ο Τρικαλινός διαιτητής έκανε την εμφάνιση του σε καλύτερες συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου ένα γεγονός που κράτησε μόλις 10 λεπτά με τον Αρετόπουλο να στέλνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια για διακοπή της αναμέτρησης.

Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο η αναμέτρηση ύστερα από συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχιστεί από το λεπτό που διεκόπη το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:00 προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα με το 48ωρο για την αναμέτρηση κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την Τετάρτη το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο.

Αυτό που υπάρχει ως απορία σε κάθε νοήμων φίλαθλο και λογικό άνθρωπο είναι το εξής: Γιατί να ορίσει η Super League την αναμέτρηση στις 19:30 μες στην καρδιά του χειμώνα στην πόλη των Ιωαννίνων που καλώς ή κακώς υπάρχει πρόβλημα με τις καιρικές συνθήκες τον χειμώνα;;;;

Και μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να μην έχει πρόβλημα, αλλά Γενάρη μήνα θα πρέπει να υπολογίζεις και τους άλλους παράγοντες όπως συνέβη σήμερα με την ομίχλη και ειδικά, αυτό τρελαίνει περισσότερο, όταν έχει ξανασυμβεί πρόβλημα και η τραγική ειρωνεία; απέναντι πάλι στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2012 στην νίκη των "πράσινων" με 1-0.

Η διοργανώτρια αρχή θα έπρεπε να αξιολογήσει καλύτερα κάποια πράγματα και να ορίσει το καλύτερο, κατα την προσωπική μου άποψη, παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής το μεσημέρι είτε του Σαββάτου, είτε της Κυριακής. Μάλιστα κατα σύμπτωση και πέρσι και πρόπερσι που η αναμέτρηση διεξήχθη στις 15:00 ήταν και τις δυο χρονιές το πιο εμπορικό παιχνίδι. Και τι εννοώ με αυτό.

Η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος θα όριζε και την περσινή και την προπέρσινη αναμέτρηση του "Άγιαξ" της Ηπείρου με το "τριφύλλι" στις 19:30 εφόσον τα "εμπορικά" παιχνίδια ορίζονται ως τελευταία κάθε ημέρας.

Ήταν ένα λάθος από όλες τις πλευρές, κυρίως της διοργανώτριας αρχής που όρισε την αναμέτρηση την ώρα που την όρισε. Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε υποβάλλει σχετικό αίτημα για αλλαγή της ώρας το οποίο δεν έγινε δεκτό και ενώ τόσο οι προπονητές των 2 ομάδων Πετράκης, Αναστασίου όσο και οι παίκτες των 2 ομάδων δήλωναν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν το ιδανικότερο.

Μάλιστα μετά το φιάσκο του 2012 στην Super League έλεγαν ότι δεν θα ορίζονται βραδινές αναμετρήσεις στα Γιάννινα την περίοδο του χειμώνα πράγμα το οποίο και δεν έγινε.

Η συνέχεια αύριο, το λάθος έγινε και δεν αλλάζει, συνέχεια λοιπόν αύριο με την ευχή να απολαύσουμε ένα όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι και να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Υ.Γ. 1 Δεύτερη φορά λάθος θέλω να πιστεύω δεν θα γίνει τρίτη φορά, γιατί ο λαός λέει τρίτη και φαρμακερή.

Υ.Γ. 2 Η ομίχλη για τους μη γνωρίζοντες συμπεριλαμβάνεται στις καιρικές συνθήκες με την γλώσσα της λογικής πάντα.

Υ.Γ. 3 Καλό .... ποδαρικό κάναμε!!

Α. ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 23:32

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή