Σφάλμα
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 17:47
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης

Ύστερα από αναζήτηση περίπου τριών μηνών, η αστυνομία συνέλαβε τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Μάκη Ψωμιάδη, όπως πρώτο έγραψε τo gazzetta.gr, στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου!

Ο «ισχυρός άνδρας» της Καβάλας ήταν ο μοναδικός που εδώ και καιρό διέφευγε της σύλληψης και μάλιστα είχε εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol. Ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε να μείνει ασύλληπτος, καθώς η αστυνομία τον συνέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ως τραγική ειρωνεία συνελήφθη την ίδια ώρα σχεδόν που η Καβάλα υποβιβαζόταν οριστικά στη Δ' Εθνική. Ο Μάκης Ψωμιάδης έπεσε στα δίχτυα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκε και σε αυτή την περίπτωση το μηχάνημα του... υπερκοριού!

H αστυνομία κατέγραψε τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη, με το γνωστό πλέον βαλιτσάκι της ΕΥΠ. Ο Ψωμιάδης μιλούσε τακτικά με συγκεκριμένο άτομο που αναζητείται, ενώ  το σπίτι είχε νοικιάσει τρίτο άτομο που επίσης αναζητείται από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι, τον βρήκαν να βλέπει τηλεόραση και δεν αντιστάθηκε.

Ο Big Μac οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να δώσει κατάθεση και μέχρι νεοτέρας αναμένεται να κριθεί προφυλακιστέος!

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας δεν τον κατονομάζει, αλλά τον «φωτογραφίζει»: «Υστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Δ.Α.Α και της ΔΑΕΕΒ συνελήφθη σήμερα ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπρατε εκβιάσεις απάτες δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων».

πηγες: gazzetta.gr και onsports.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 17:54

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή