Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2011 01:31
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δηλώσεις Κυριάκου, Μπεσέρα και Γεωργίου (videos)

Τάσος Κυριάκος

«Μετά το παιχνίδι και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θέλαμε σήμερα να κερδίσουμε. Κάναμε καλή εμφάνιση και σημασία έχει ότι καταφέραμε και πήραμε αυτούς τους 3 βαθμούς και τη νίκη που θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία  η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Κρατάμε τόσο τους 3 βαθμούς όσο και την καλή εμφάνιση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Τελείωσε αυτό το ματς, είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Η προετοιμασία για τον Παναιτωλικό ξεκινάει από αύριο. Σημερα είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και εφαρμόσαμε όσα ζητάει ο προπονητής στο γήπεδο. Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσγειμενι και να δουλέψουμε αρκετά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Λεάντρο Μπεσέρα

«Ήταν καλό παιχνίδι, αισθάνομαι χαρούμενος που κερδίσαμε και μάλιστα μέσα στην έδρα μας γεγονός που ευχαρίστησε τον κόσμο μας. Ας κρατήσουμε για σήμερα τη νίκη και με τον Παναιτωλικό θα ασχοληθούμε την επόμενη εβδομάδα. Το παιχνίδι στο Αγρίνιο σίγουρα θα είναι δύσκολο.

Σε ερώτηση σχετικά με την μέχρι τώρα παραμονή του στα Γιάννενα και κατά πόσο βοηθάει η παρουσία πολλών Αργεντινών στο ρόστερ του ΠΑΣ, δήλωσε: "Μου αρέσoυν πολύ σαν πόλη τα Γιάννενα και οι άνθρωποι και όλα πάνε καλά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι υπάρχουν κι άλλοι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, γεγονός που με οδήγησε να εγκλιματιστώ άμεσα».


Φώτης Γεωργίου

«Αυτούς τo τρίποντο το θέλαμε και το αναζητούσαμε όλη την εβδομάδα καθώς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμαγια μας. Σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε κάποια γκολ μας ακύρωσαν κι άλλα 2. Μέσα από όλες αυτές τις ευκαιρίες η ομάδα έδειξε ότι ήθελε και πήρε τους βαθμούς που χρειάζονταν. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και στον Παναθηναϊκό που χάσαμε η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά θα το παλέψουμε αυτό το ματς και ό,τι βγει. Όποια ομάδα το θελήσει πιο πολύ και μπει πιο δυνατά θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Επιμέλεια: Θανάσης Μυριούνης- Χρήστος Καλύβας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2011 02:18

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή