Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 11:40
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στις 19 Απριλίου τα play-off και play-out της Football League

Την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στα play-off και play-out της Football League όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΑΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή την οποία και ανακοίνωσε μέσω του Δ.Σ. που πραγματοποιήσε, ενώ όρισε για τις 14 του μήνα ημέρα Τρίτη του Πάσχα την κλήρωση.

Η πρώτη αγωνιστική των αγώνων αυτών θα λάβει χώρα όπως είπαμε στις 19 Απριλίου ενώ όλα τα παιχνίδια τόσο για την άνοδο, όσο και για την παραμονή, θα γίνονται όλα την ίδια ημέρα.

Τέλος στον προγραμματισμό της η ΕΠΑΕ έχει ορίσει μόλις μια εμβόλιμη αγωνιστική αφού δεν υπάρχει κάποια πίεση χρόνου για να ολοκληρωθεί σε κάποιο χρονικό όριο το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες που μπαίνουν στα play-off είναι ΑΕΚ, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης και μια εκ των Λάρισα, Λαμία.

Στα play-out θα παίξουν σίγουρα οι Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Επισκοπή, Ζάκυνθος, Πιερικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός και μένει να κριθεί ακόμα από το Νότιο όμιλο ποιες δυο εκ των Χανιά, Ερμιονίδας και Παναιγιαλείου θα μπούνε στα play-out όπως και μια εκ των Ηρακλή Ψαχνών και Αλίμου, ενώ στο Βορρά ποιες δυο εκ των Καλαμαριάς, Αγροτικού Αστέρα και Τυρνάβου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 12:03

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή