Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 11:46
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η καρατόμηση του Πασχάλη και οι αντιδράσεις

Η καρατόμηση του Γιαννιώτη διαιτητή Γιώργου Πασχάλη προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις για τον τρόπο λειτουργίας των αρμόδιων οργάνων της ελληνικής διαιτησίας.

Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, που και αυτός καρατομήθηκε πρόσφατα, σε ανακοίνωσή του τονίζει μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν κάποιοι που ζουν μόνο από την αμοιβή τους ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και να έχουν καθαρή τη συνείδησή τους».

Ακολούθησε ένα πλήρως εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου των Αθηνών, κ. Βαγγέλη Δουκάκου, το οποίο αναφέρεται με στοιχεία σε αυτούς τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ και στην εντελώς άδικη, ανεξήγητη και ετσιθελική καρατόμηση του Γιώργου Πασχάλη, μέχρι πρότινος βοηθού Super League.

Από τα παραπάνω προκύπτουν αβίαστα τα παρακάτω ερωτήματα:

1. Πόσο πιθανό είναι το «στήσιμο της πυραμίδας» της ελληνικής διαιτησίας, με την οποία πλέον ασχολείται ο αρμόδιος εισαγγελέας, να επηρεάζει και να προσδιορίζει γενικώς τη στάση και τις τύχες των αξιολογημένων Γιαννιωτών διαιτητών-μελών της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΗΠ.;

2. Πόσο απαραίτητο είναι, πριν προκύψουν χειρότερες εξελίξεις, οι ιθύνοντες της τοπικής διαιτησίας να αφυπνιστούν και να αντιδράσουν ως οφείλουν να κάνουν; Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 12:02

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή