Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 11:40
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Συγχαρητήρια από την Ε.Δ. προς τον Ολυμπιακό Ιωαννίνων

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Σταδίων Γιώργος Κρανάς  στην ομάδα του Ολυμπιακού Ιωαννίνων για την εν γένει συμπεριφορά των παικτών της σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα μετά το τέλος των αγώνων.

Ο κ. Κρανάς ωστόσο δεν παρέλειψε να πετάξει την "μπηχτή" προς την ΠΑΕ αναφορικά με της φθορές που είχαν προκληθεί στο ταρτάν του Πανηπειρωτικού κατά τον αγιασμό από φιλάθλους του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανκοίνωση αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,
Πληροφορήθηκα ότι οι ποδοσφαιριστές στο τέλος κάθε αγώνα που δίνουν στο ΠΕΑΚΙ περισυλλέγουν τα σκουπίδια και τα τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων.
Η ενέργειά τους αυτή καθώς και το ενδιαφέρον σας για επισκευή των φθορών που έχουν τα μπουθ που βρίσκονται στην κεντρική κερκίδα όχι μόνο σας καταξιώνει ως σύλλογο αλλά στέλνει και μηνύματα στην ΠΑΕ , που ως γνωστό κατά τον Αγιασμό της περιόδου οπαδοί της προκάλεσαν φθορές στο ταρτάν χωρίς να τις αποκαταστήσουν , παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας.
Για τις ενέργειες σας αυτές τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Ε.Δ. σας συγχαίρει , σας εύχεται τα καλύτερα και σας επιτρέπει την εβδομαδιαία προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο.
Κλείνοντας σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους ποδοσφαιριστές σας για το περιεχόμενο της επιστολής μας
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Για τη Ε.Δ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 12:22

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή