Κρύα-Ατρόμητος 4-3
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ η Κρύα επικράτησε με 4-3 της αξιόμαχης ομάδας του Ατρόμητου, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με επτά γκολ, ένα δοκάρι και αρκετές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν στο 23' ο Νάκος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Στην επανάληψη η Κρύα ανέβασε στροφές και με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ντίνου. Στο 50' και στο 55' ο Λαδιάς Σ. με δυο δικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μείωσε ο Ατρόμητος στο 70' σε 3-1 με κεφαλιά του Σιχλιμοίρη, όμως στο 70' ο Κολιός με σουτ έκανε το 4-1 για την Κρύα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι "κατέβασαν" ταχύτητα και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Ατρόμητο αρχικά να μειώσει στο 80' με τον Νάκο σε 4-2, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85' έκανε το 4-3. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πετύχουν την ισοφάρισ, όμως η εμπειρία των παικτών της Κρύας δεν το επέτρεψε αυτό.
Διαιτησία: Μπαλατσούκας (Αρβανίτης- Τασιούλας)
Κρύα: Βάσιος, Φιλίππου, Δούβλης ( 80' Τζόκας), Ζάραγκας ( 35' λ.τ. Γκόλιας), Ευαγγελίδης, Καζανάς, Κολιός, Δήμος ( 76' Ντεμίρης), Ντίνος, Διονάτος, Λαδιάς Σ.
Ατρόμητος: Γεράκος, Ρούσης ,Παπαναστασίου (70' Ζωγράφος), Πατσιάς, Ζώτος ( 60' Σιχλιμοίρης), Παπαρούνας, Τούσης ( Τσινιάρης), Κώστας, Νάκος, Αναστασιάδης, Γιόγιακας.
Μουσιωτίτσα-Βελισσάριο 2-0
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Μουσιωτίτσα πήρε την νίκη με 2-0 από το Βελισσάριο, το οποίο σε ένα ακόμη παιχνίδι έχει παράπονα από τη διαιτησία υποστηρίζοντας ότι το πέναλτι που δόθηκε στην Μουσιωτίτσα ήταν ανύπαρκτο. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο όπου στο 70' έγινε η φάση του πέναλτι, όταν σε σουτ του Δόση Γ. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, δεν πέρασε την γραμμή τέρματος και όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι ο Κίτσιος με το χέρι του την απομάκρυνε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Βελισσαρίου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αναστάσης Α. και έκανε το 1-0, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 86' ο Ορφανός.
Διαιτησία: Κόλλιας (Διαμάντης Λ.-Αντωνίου). Στο 86' απέβαλλε από τον πάγκο του Βελισσαρίου τον υπεύθυνο τήρησης της τάξης Αποστόλη Κωστανάσιο για διαμαρτυρία. Παράπονα για την διαιτησία εκφράζονται από το Βελισσάριο.
Μουσιωτίτσα: Κάτσιος, Μπίντος Κ.,Μπίντος Ι., Δόσης Χ., Νικόπουλος, Νάστος, Ορφανός, Δόσης Γ., Αναστάσης Α. ( 87' Δήμος), Αναστάσης Η. ( 65' Κίτσιος), Παππάς ( 68' Μάνθος)
Βελισσάριο: Γκάτζιος, Ζάννης ( 80' Κατσάνος Ι.), Πανούλας ( 60' Χάιδος), Αγγέλης, Αδαμίδης, Γουβαίλης, Κατσάνος Φ., Παργινός, Λαλάι ( 85' Μπασιαδήμας), Κίτσιος, Μπουκουβάλας.
Ελεούσα- Κατσικά 1-4
Ένα εύκολο μεσημέρι πέρασε η Κατσικά που επικράτησε εύκολα με 4-1 της ουραγού ομάδας της Ελεούσας. Ο αγώνας είχε κριθεί ως προς τον τελικό νικητή στο πρώτο μισάωρο που η Κατσικά ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 0-3 με γκολ που πέτυχαν οι Λισγάρας στο 15' με σουτ, Μύταρης στο 20' με σουτ και Κατερίνης στο 33' με σουτ. Σο 47' η Ελεούσα μείωσε σε 1-3 με τον Μπέη, όμως στο 80' ο Γιαννάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Διαιτησία: Σιαμέτης ( Καραλής-Παπαδόπουλος). Απέβαλλε στο 82΄με κόκκινη κάρτα τους Νάνη(Ελεούσα) και Μύταρη(Κατσικά).
Ελεούσα: Μούτας Ν., Καλέσιος, Μούτας Φ. ( 80' Κατσούπης), Νάνης, Σοφίας, Πασχάλης ( 55' λ.τ. Ζώτος), Γεωλδάσης, Μπέη, Κυρίτσης, Βασιλείου ( 76' Στέφος), Οικονόμου.
Κατσικά: Τσακτσίρας, Χαλιάσος ( 46' Αποστόλου), Κατερίνης, Λισγάρας ( 75' Δρόσος), Κατέρης, Μύταρης, Σκανδάλης, Σιάμος, Βαρτζιώτης, Στέφος ( 46' Στέφος Π.), Γιαννάκης.
Πεδινή- Κουτσελιό 5-2
Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο η Πεδινή από την σκληροτράχηλη ομάδα του Κουτσελιού, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην νίκη με το ευρύ σκορ 5-2. Οι φιλοξενούενοι αιφνιδίασαν και μόλις στο 1' άνοιξαν το σκορ με τον Δασκάλου. Στο 13' ο Κατσίφας με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για την Πεδινή, ενώ στο 25' ο Ντέτσικας έβαλε στην θέση του οδηγού τους γηπεδούχους κάνονοτας το 2-1. Με την εκπνοή του πρώτου μέρους το Κουτσελιό έκανε το 2-2 με τον Κονταξή. Στην επανάληψη και στο 70 ο Σίδερης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ( όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι δεν υπήρχε, έκανε το 3-2. Το 4-2 σημε'ιωσε στο 73' ο Κοκκιάδης, ενώ το τελικό 5-2 πραγματοποίησε με ατομική προσπάθεια στο 89' 0 Τσερμεντσέλης. Δοκάρι για την Πεδινή είχε ο Κοκκιάδης.
Διαιτησία: Σπυρογιώτης (Σιόντης- Ράπτη)
Πεδινή: Ζαραβέλας, Τσερμεντσέλης, Μπλέτσας, Παππάς, Οικονόμου ( 80' Σιαπλαούρας), Μπίζιος, Κατσίφας, Ντέτσικας, Κοκκιάδης ( 75' Καλές), Σίδερης ( 70' Γραμμόζης), Τσολάκος.
Κουτσελιό: Τσακμάκης, Δάσκαλος, Κακαράντζας Α. ( 46' Παπασταύρου), Αγγέλης Β., Ντόβας Σ.,Αγγέλης Σ., Κακαράντζας Κ. ( 80' Κακαράντζας Μ.), Ντόβας Ν., Αναγνωστόπουλος ( 23' Κωσταγιάννης), Κονταξής, Γιωτίτσας.