Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 17:00
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παράσχος: «Μας επηρέασε το γήπεδο» (video)

Στον κακό αγωνιστικό χώρο που δημιούργησε δυσκολίες στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ισόπαλου παιχνιδιού ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παράσχου:

«Χωρίς καμιά δικαιολογία νομίζω ότι με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει παιχνίδι ποιότητας. Δυστυχώς, δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν δυνατότητες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αναλώθηκαν σε ολόκληρο το ματς, στα 94 λεπτά που κράτησε το παιχνίδι σε πολύ δυνατές μονομαχίες, αν και τις άφησε και λίγο ο διαιτητής να ξεφύγει το παιχνίδι. 

Μπορούμε να διακρίνουμε στο παιχνίδι δυναμισμό και πολύ τρέξιμο, αλλά νομίζω ότι έλειψε η ποιότητα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και ένα βαθμό σε μια πολύ δυνατή και σκληρή έδρα. Ξέραμε ότι αν δεχόμασταν γκολ από τον ΠΑΣ τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας γι’ αυτό και κινηθήκαμε πολύ προσεκτικά στην άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, το κρατήσαμε και από εκεί και πέρα να πετύχουμε κάποιο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και να πετύχει τους στόχους του».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 19:00

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή