Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 11:22
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Μην ταξιδέψετε για Λάρισα»

Μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού να μην δοθούν εισιτήρια (παρότι είχαν έρθει σε συμφωνία οι οργανωμένοι με την ΠΑΕ Λάρισα) στους φιλάθλους του ΠΑΣ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί τους φίλους του ΠΑΣ να μην ταξιδέψουν για την Λάρισα αφού όπως τονίζει δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή πρόσβαση στο γήπεδο και την ασφάλεια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με την απόφαση λήψης μέτρων τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, «απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η απόφαση σημειώνει επίσης σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένα και μεμονωμένα μετακινούμενους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν το Σάββατο στη Λάρισα καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε την ομαλή πρόσβαση τους στο γήπεδο, ούτε την ασφάλεια τους.

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή