Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 20:54
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πετράκης: «Τώρα χρειάζονται στήριξη οι παίκτες» (video)

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πέτράκης, ο οποίος, πάντως, φρόντισε να υψώσει ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ζητώντας τη στήριξη όλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Το σημερινό παιχνίδι μας αφήνει μια μεγάλη πίκρα και στενοχώρια γιατί το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού. Αν υπολογίσουμε ότι ο αντίπαλος πέτυχε δύο γκολ χωρίς να κάνει ουσιαστικές ευκαιρίες και εμείς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και καλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, τότε καταλαβαίνετε γιατί είμαστε στενοχωρημένοι».

Για το πόσο δύσκολο είναι να δώσει κίνητρο στους παίκτες του από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικός στόχος: «Αυτό που μετράω είναι η θέληση που έχει η ομάδα μου. Σήμερα και στα δύο ημίχρονα προσπαθήσαμε και ειδικά στο δεύτερο πιέσαμε πολύ τον Ηρακλή στο δικό του μισό αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι.

Σίγουρα όταν κάποια στιγμή βγαίνεις έξω από μια τροχιά δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τα μυαλά των ανθρώπων. Ίσως αυτό είναι και το πιο δύσκολο, αλλά οδηγός μας πρέπει να είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με βάση τη δουλειά μας και την προσπάθειά μας. Παίζει ένα ρόλο αυτό που λέτε αλλά σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων δεν ακυρώνουν τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά από τις 15 Ιουνίου. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του και οι παίκτες τώρα χρειάζονται στήριξη».

Για το πώς εξηγεί ότι ο ΠΑΣ έχασε πολλούς βαθμούς με τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος: «Πάντα στα παιχνίδια παίζει και ο αντίπαλος, δεν παίζουμε μόνοι μας. Σήμερα το ότι χάσαμε νομίζω ότι είναι θέμα συγκυριών. Με εξαίρεση τα παιχνίδια με Βέροια και Λεβαδειακό, στα υπόλοιπα παιχνίδια κάναμε σπουδαία προσπάθεια αλλά για διάφορους λόγους η προσπάθειά μας δεν ανταμείφθηκε».

Για το αν υπάρχει πρόθεση από τον ίδιο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία: «Η αγάπη μου, η αφοσίωσή μου και ο σεβασμός στην ομάδα είναι πράγματα γνωστά και δεν χρειάζεται να τα λέμε κάθε βδομάδα. Δεν βοηθάει αυτό την ομάδα. Πρέπει να τοποθετούμε κάθε πράγμα στη σωστή του σειρά. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα το δούμε. Τώρα δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 10:40

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή