Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 18:54
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πήρε πίσω τους βαθμούς ο Ηρακλής

Μετά τη δικαίωση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η Σούπερ Λιγκ επέστρεψε στον Ηρακλή τους βαθμούς που του είχε αφαιρέσει για την υπόθεση της οφειλής στον Πουρτουλίδη!

Ο «Γηραιός» δικαιώθηκε στην προσφυγή του στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η Σούπερ Λιγκ πρόσθεσε ξανά στη συγκομιδή της ομάδας τους βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί για το θέμα του πρώην άσου του συλλόγου, Ν.Πουρτουλίδη και ο ένας σκόπελος για τον σύλλογο ξεπεράστηκε. 

Πλέον, όλα θα κριθούν στην προσπάθεια εξασφάλισης συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Εφόσον τα καταφέρει ο Ηρακλής, η ομάδα που θα τον αντικαταστήσει στη Football League, θα είναι ο Λεβαδειακός, όπως ακριβώς συνέβη στο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής σεζόν. 

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 63/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., στην Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17 με την από 24.05.2017 απόφαση (υπόθεση Ν. Πουρτουλίδη) του Δ.Σ. της Super League».

πηγή: gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 19:15

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή