Passports

Εγγραφή Είσοδος
  • Skip to content
  • Ποιοι Είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
  • Αρχικήsummary
  • ΠΑΣ Γιάννινα 
  • Super League 
  • Super League 2 
  • Γ' Εθνική 
  • Ερασιτεχνικό 
  • Άλλα Σπορ 
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα σπορ
  • Βαθμολογίες 
    • Super League
    • Super League 2
    • Α' Εθνική Γυναικών
    • Γ' Εθνική
    • Hall Of Brands A' Ερασιτεχνική
    • Maison B' Ερασιτεχνική
      • B' Ερασιτεχνική A' Όμιλος
      • Β' Ερασιτεχνική Β' Όμιλος
    • Γ' Ερασιτεχνική
      • Γ' Ερασιτεχνική A' Όμιλος
      • Γ' Ερασιτεχνική Β' Όμιλος
    • Μπάσκετ
      • Β' Εθνική
  • Στήλες 
    • Απόψεις
    • Η γωνιά του στοιχήματος
    • Champions League
    • Europa League
    • Παρασκήνιο
    • Διεθνή
    • Κόπα Αμέρικα 2016
    • Euro 2016
Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 14:39
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(1 Ψήφος)

Παρουσία Σκουντή το summer camp του IBC (vds)

  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail

Παρουσία του γνωστού αθλητικογράφου Βασίλη Σκουντή και υπό τους ήχους της μεγάλης επιτυχίας των Europe, «Τhe Final Countdown», που συνδέθηκε με την κατάκτηση του ευρωμπάσκετ του ’87 από την εθνική μας ομάδα μπάσκετ συνεχίστηκαν οι εργασίες της τέταρτης ημέρας του 1ου summer camp που διοργανώνει το Ioannina Basketball Club από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ, στη Λιμνοπούλα.

Πρώτος πήρε το λόγο ο υπεύθυνος ακαδημίων του IBC, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Σκουντή στην πόλη των Ιωαννίνων και έπλεξε το εγκώμιό του λέγοντας ότι είναι ένας από αυτούς που συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη του αθλήματος στη χώρα μας. «Στο IBC έχουμε την άποψη ότι στην άνοδο του μπάσκετ στη χώρα μας δεν έχουν βοηθήσει μόνο οι αθλητές, οι προπονητές και οι παράγοντες των ομάδων αλλά και όλοι όσοι αγαπούν το άθλημα και το υπηρετούν με συνέπεια. Ένας από αυτούς είναι και ο κ. Σκουντής που είναι σήμερα το τιμώμενο πρόσωπο».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κ. Σκουντής ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του IBC για την τιμητική πρόσκληση που του απηύθυναν και έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Γιάννη Παπαδόπουλο και Σάκη Τζαλαλή, μίλησε για την αξία του αθλητισμού παροτρύνοντας τους γονείς να οδηγήσουν τα παιδιά τους σε αυτόν έχοντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις αρχές της κοινωνικότητας, της συντροφικότητας και της ευγενούς άμιλλας που πρέπει να αποκτήσουν τα παιδιά μέσα από αυτήν τη διαδρομή.

«Μην προσπαθείτε μέσα από τα μάτια των παιδιών σας να δείτε αυτό που εσείς δε γίνατε πιέζοντας τα παιδιά σας να κάνουν πρωταθλητισμό», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, ενώ προς επίρρωσιν των λεγομένων του χρησιμοποίησε ως αντιπαράδειγμα τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα μεταξύ γονέων στον τελικό των Παγκορασίδων Παναθηναϊκός-Φάρος Κερατσινίου.

 

 

Τιμητική πλακέτα στον κ. Σκουντή απένειμε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνο του τομέα Αθλητισμού, κ. Βασίλη Παπαχρήστου, καθώς και από την αντιπεριφερειάρχη κ. Νατάσα Τύρου-Ούζα. Σε δηλώσεις του ο κ. Καχριμάνης, αφού απένειμε τα εύσημα στους διοργανωτές του καμπ, προανήγγειλε την παράδοση, σε λίγες ημέρες, του δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου που θα χρησιμοποιείται μόνο για τις ανάγκες του μπάσκετ και θα αποσυμφορήσει την κατάσταση στο ΕΑΝΚΙ, ενώ τόνισε ότι η Περιφέρεια θα στέκεται πάντα αρωγός σε θέματα που άπτονται του αθλητισμού.

 

Τέλος, ο κ. Σκουντής μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ, όπου κατόπιν σχετικών ερωτήσεων, έκανε εκτενή αναφορά στο πόσο άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων το έπος του ευρωμπάσκετ του ’87, για το πόσο το μπάσκετ ταιριάζει στο DNA μας αλλά και για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

N. ΣΚΟΥΜΠΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 21:27
Αναγνώστηκε 1907 φορές
Δημοσιευμένο στο Μπάσκετ
Σχετικές ετικέτες
  • Καχριμάνης
  • Παπαδόπουλος
  • Τζαλαλής
  • Παπαχρήστου
  • IBC
  • Σκουντής
Διάδοση στα Social Media
  • Προσθήκη στο Google Buzz
  • Προσθήκη στο Facebook
  • Προσθήκη στο Delicious
  • Digg this
  • Προσθήκη στο Reddit
  • Προσθήκη στο StumbleUpon
  • Προσθήκη στο MySpace
  • Προσθήκη στο Technorati

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

  • Παπαδόπουλος: «Κακό ματς, δίκαιο το αποτέλεσμα»
  • Η λίστα των ευθυνών και ο ρόλος των δημοσιογράφων
  • «Ναυάγιο» και φιάσκο με Παπαδόπουλο
  • LIVE Η συνέντευξη Τύπου του Γ. Χριστοβασίλη
  • Ο Νίκος Παπαδόπουλος προπονητής στον ΠΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απέκτησε Δάσκαλο, ανανέωσε με 8 το IBC Τίτλοι τέλους στο 1ο summer camp του IBC »
Πρέπει να εισέλθετε για να αφήσετε ένα σχόλιο
επιστροφή στην κορυφή

 banner

 banner

Γενικές ειδήσεις

Όλα τα τελευταία νέα από την Super League, την Β' και την Γ΄ Εθνική.

  • Ζώης:«Ο αγώνας εξελίχθηκε ιδανικά για τον αντίπαλο»(video)
    Ζώης:«Ο αγώνας εξελίχθηκε ιδανικά για τον αντίπαλο»(video) Ο προπονητής της Ανατολής, Ανέστης Ζώης ανέφερε πως πρέπει η…
    Σχολιάστε πρώτος!
  • Παντελάκης: «Σημαντικό τρίποντο»
    Παντελάκης: «Σημαντικό τρίποντο» Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Νώντας Παντελάκης στις δηλώσεις του…
    Σχολιάστε πρώτος!

Ετικέτες

Super League Α Ερασιτεχνική Ανατολή Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βελισσάριο Γ Εθνική ΕΠΣΗΠ Κρύα Λεβαδειακός Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα Παναθηναϊκός Παναιτωλικός Πετράκης Χριστοβασίλης ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπάσκετ

passports © 2010 | Το διαβατήριο στα σπορ. | All rights reserved.
Wapp - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος



  • Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
  • Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικό πεδίο