Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 13:00
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πετράκης: «Ευχαριστημένος από το πρώτο δείγμα» (video)

Ικανοποιημένος από το πρώτο δείγμα του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με την Λάρισα έμεινε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην ενέργεια και την τακτική προσέγγιση των παικτών του, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί στα μεταγραφικά και δεν εξέφρασε την άποψη του για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Καταρχήν, για μένα αυτό που μετράει περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η διάθεση και η ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Από αυτό το κομμάτι είμαι πολύ ευχαριστημένος και στα δύο ημίχρονα. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν, δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε πάλι μια καλή ομάδα. Είμαστε στην αρχή ακόμα της προετοιμασίας, για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα και τα αποτελέσματα γενικά όσο έχει το κατά πόσο έχουμε ενέργεια που πρέπει και τακτικά προσεγγίζουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, με βάση το ότι είμαστε την ομάδα πολύ καιρό μαζί για να προσθέτουμε πράγματα που θέλουμε στο παιχνίδι μας. Από όλα τα παραπάνω σαν πρώτο δείγμα είμαι ευχαριστημένος, αλλά πολύ σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος της χρονιάς, όχι τώρα».

Για τα διαφορετικά συστήματα που χρησιμοποίησε και τους υπό δοκιμή παίκτες: «Δεν μπορώ να ξεφύγω. Είναι στο μυαλό μας να υπηρετήσουμε διάφορα συστήματα. Είμαι ευχαριστημένος και σε αυτό το κομμάτι, με βάση το χρόνο που έχουμε δουλέψει και την περίοδο που είμαστε. Θέλουμε να βάλουμε και κάποια ακόμα πράγματα στο παιχνίδι μας. Νωρίς είναι ακόμα. Τους 2-3 σχηματισμούς που επιλέξαμε, νομίζω ότι μπορούμε να τους υπηρετήσουμε. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά που είναι υπό δοκιμή, νομίζω ότι πρώτα θα τα κοινοποιήσω εκεί που πρέπει και μετά θα μιλήσω δημόσια».

Για το αν θα συμμετάσχει τελικά ο ΠΑΣ στο τουρνουά της Τουρκίας: «Για αυτό θα πάρετε επίσημη ενημέρωση από την ομάδα. Δεν είναι δικό μου θέμα για να τοποθετηθώ. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση».

Για τα μεταγραφικά και το πόσες θα είναι οι μεταγραφές του ΠΑΣ: «Γενικά όλα τα χρόνια που είμαι εδώ, δεν θέλω να κάνουμε κουβέντα για αυτά τα θέματα. Εμείς εκτιμάμε την κατάσταση και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ψάχνουμε, δεν μπορώ να προσδιορίσω και να σας πω αν θα κάνουμε 1, 2 ή 3 μεταγραφές. Θα δείξει η ίδια η πράξη».

Για το αν θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο κάποιος παίκτης της Κ-20: «Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό. Επιλέξαμε να δουλέψουμε με 3 παιδιά της Κ-20, θα μας δείξει η πορεία τι πρέπει να κάνουμε τώρα ή αργότερα. Αν πρέπει να γινει κάποιος επαγγελματίας ή όχι, αν μπορεί ή δεν μπορεί. Είναι ακόμα νωρίς».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ - Μ. ΤΣΑΓΚΑΣ - Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 13:37

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή