Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 10:32
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ανακοίνωση Κοσμηράς κατά Παλιάγκα

Με ανακοίνωση της η Κοσμηρά καταφέρετε εναντίον του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βοτανικού Θοδωρή Παλιάγκα, αφού όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος παίκτης στο μεταξύ τους παιχνίδι έβριζε σε όλη την διάρκεια τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κοσμηρά υπό την ανοχή του διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Χθες στο γήπεδο κοσμηρας 10.09.2017 διεξήχθη ο αγώνας της τοπικής ομάδας και του Ολυμπιακού Βοτανικού.το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο 1-1 αλλά αυτό όμως έχει μικρή σημασία. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο 《κύριος》Παλιάγκας ένας 《άνθρωπος》 που τίμησε η φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ το σώμα του, πότε όμως την ηθική και την συμπεριφορά του.

Ένας 《άνθρωπος 》που για 90 λεπτά και πλέον έβριζε χυδαία τις μανάδες,τα σπίτια,και τις οικογένειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.Κάτι που έγινε αντιληπτό από όλο το κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και δεν ήταν και λίγος.Στο σημείο αυτό ελέγχεται η διαιτησία του κυρίου Τασιούλα Πέτρου και των βοηθών του πως αυτοί δεν είδαν δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν τίποτα. Κάποια στιγμή μάλιστα ένας ουδέτερος φίλαθλος,του απεύθυνε το λόγο λέγοντας του 《σταματά έλεος δεν έχεις αφήσει τίποτα του μικρού》η απάντηση του 《κυρίου》 Παλιάγκα ήταν άντε γ........ έλα μέσα αν θες,και όλα αυτά με τις ευλογίες του ίδιου του πατέρα,του που βρισκόταν στο γήπεδο υπερασπίζοντας τις χυδαιότητες του γιου του.

Φτάνει πια με τους ΠΑΛΙΑΓΚΕΣ ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ. Τέτοιοι άνθρωποι δεν χρειάζονται στο ποδόσφαιρο. Το μόνο 《φάουλ》του Ολυμπιακού Βοτανικού είναι ότι έδωσε ποδοσφαιρική στέγη σε έναν τέτοιο《 άνθρωπο.

Κατά τ' άλλα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την διοίκηση τους παίχτες και τον προπονητή,ακόμα και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βοτανικού.

ΑΟ ΚΟΣΜΗΡΑΣ


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 10:56

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή