Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2012 01:59
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τζημόπουλος: «Η μπάλα τιμωρεί» (video)

Στον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, ο οποίος τιμωρεί τις ομάδες που δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούν, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Θέμης Τζημόπουλος:

«Στη φάση του γκολ η άμυνά μας αδράνησε από ένα πλάγιο. Δεν είχαμε ιδιαίτερη πίεση από την ομάδα του Άρη. Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας. Προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να ανεβούμε με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου. Δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό πιστεύω ήταν ο λόγος που δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βγήκαμε μπροστά, αλλά δεν τελειώναμε κατάλληλα τις φάσεις. Έτσι είναι μετά η μπάλα σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που έχεις.

Μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας και γενικώς έχει περάσει μία περίοδος μεγάλη από την τελευταία μας νίκη. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, να κατεβάσουμε τα κεφάλια κάτω και με τη δουλειά που θα γίνει στις προπονήσεις να αντεπεξέλθουμε.

Δεν κοιτάμε αντιπάλους από εδώ και πέρα. Θα παίζουμε σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και θα πρέπει κάθε ματς να το κερδίζουμε.

Κουράγιο υπάρχει. Πρέπει οι παίκτες να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να καταλάβουμε ότι αυτός ο σύλλογος πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα. Η ψυχή και το κουράγιο θα βγουν. Σήμερα προσπαθήσαμε πολύ για το θετικό αποτέλεσμα. Όλο η προσπάθεια μας μένει, ελπίζουμε να έρθουν και οι βαθμοί, γιατί αυτοί μετράνε».   

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Νίκος Σκούμπος- Θανάσης Μυριούνης- Χρήστος Καλύβας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2012 02:12

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή