Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 23:45
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ουζουνίδης: «Η θετική αύρα του κόσμου έφερε τα δύο γκολ»

Στη βοήθεια και την θετική αύρα που πήρε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η ομάδα μέσα στο γήπεδο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης τεχνικός των "πράσινων" αναφέρθηκε στην αλλαγή συστήματος, αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τις διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

«H θετική αύρα που υπήρχε από τη διάθεση του κόσμου ήταν αυτό που μας έδωσε τα δύο γκολ. Είχαμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη, περισσότερο γιατί αλλάξαμε και τον σχηματισμό. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά προσπάθησαν, αν και μας έλειψε η ηρεμία. Με τον τρόπο που παίξαμε αναγκάσαμε τον ΠΑΣ να φαίνεται ότι κυκλοφορεί την μπάλα, αλλά αυτή δεν ήταν ακριβώς η εικόνα του αγώνα, καθώς προσπαθήσαμε να του κλείσουμε τους ανοικτούς χώρους που ήθελε να βρει. Είχαμε κάποιες φάσεις να ηρεμήσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, όμως το γκολ δεν μπήκε. Κερδίζοντας κάποια παιχνίδια θα φύγει η πίεση από τους παίκτες. Θα έλεγα ότι η ατμόσφαιρα ήταν καλύτερη από τη δική μας αγωνιστική παρουσία και σιγά - σιγά θα κάνουμε καλύτερα πράγματα».

Για το εάν τον βαραίνει ότι εκείνος είναι που κρατάει την ομάδα, ο Εβρίτης τεχνικός τόνισε: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρατήσει την ομάδα. Την ομάδα θα την κρατήσει ο κόσμος. Όσοι είμαστε στον σύλλογο, προσπαθούμε για το καλύτερο, ο καθένας από το πόστο του».

Σχετικά με την αλλαγή σχηματισμού, είπε: «Αυτό το κάναμε, κυρίως γιατί αυτήν τη στιγμή μας λείπουν κάποιοι παίκτες.  Στο Αγρίνιο ήμασταν αρκετά ανοικτοί και ευάλωτοι στο παιχνίδι του αντιπάλου, τουλάχιστον με αυτήν τη διάταξη δεν απειληθήκαμε πολύ. Δεν αλλάζω εύκολα συστήματα, όμως αυτήν τη στιγμή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί, τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι».

Αναφορικά με τις συνεργασίες στις δύο πλευρές και αν ο Άλτμαν μπορεί να υποστηρίξει τον ρόλο του ακραίου επιθετικού, απάντησε: «Δεν είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει πολύ. Ο Λουντ ήταν πολύ καταπονημένος και γι’ αυτό δεν προτιμήθηκε για το βασικό σχήμα. Για τη δεξιά μας πλευρά το ξέρουμε τι μπορεί να πετύχει… Στη συνέχεια ο Βιγιαφάνιες με τον Κουλιμπαλί θα δώσουν περισσότερα και θα είμαστε καλύτεροι εκεί».

Τέλος, για το κλίμα στα αποδυτήρια και το τι μπορεί να συμβεί στην εξέλιξη της σεζόν, είπε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά, δύναμή μας είναι ο κόσμος που έδειξε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα. Βλέποντας τον κόσμο, ίσως μεγάλοι παράγοντες αποφασίσουν να βοηθήσουν. Όσο μπορούμε, θα την κρατήσουμε στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο. Τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο μέλλον, δεν τα ξέρουμε. Θα περιμένουμε να δούμε».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 06:55

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή