Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 13:49
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρουσίασε φανέλα και χορηγό η Κρανούλα (video+photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του Δ.Σ., του τεχνικού επιτελείου και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της Δόξας Κρανούλας η οποία θα έχει στο μπροστινό της μέρος ως μεγάλο χορηγό την εταιρεία «ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ». 

Ο τιμ μάνατζερ της Κρανούλας Γιάννης Δεβελέγκας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στον μεγάλο χορηγό την εταιρεία «ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ Α.Ε.» η οποία όπως είπε θα είναι στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την ανάδειξη του γιαννιώτη ποδοσφαιριστή και του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια ο κ. Μπαράτσας έδωσε την πορτοκαλί φανέλα η οποία θα είναι και η πρώτη που θα χρησιμοποιεί η Κρανούλα στα παιχνίδια της, στον αρχηγό της ομάδας Χρήστο Τάτση, με τον αρχηγό της Δόξας να θυμάται ότι με τον ίδιο χορηγό η ομάδα είχε ανέβει από την Α’ στη Δ’ Εθνική.

Στη συνέχεια ο κ. Μπαράτσας έδωσε την φανέλα του τερματοφύλακα στον Δημήτρη Αρχοντάκη, ενώ η δεύτερη εμφάνιση της Κρανούλας θα έχει χρώμα μπλε και την έδωσε στον Παρχαρίδη.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μπαράτσας ευχήθηκε καλή πορεία στην Κρανούλα, η οποία όπως είπε αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία μιας και προσπαθεί να αναδείξει το Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο και τόνισε ότι η επιχείρηση «ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ» θα είναι πάντα κοντά σε αυτές τις προσπάθειες και ευχήθηκε η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017 07:33

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή