Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 20:16
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πετράκης: «Σπουδαία μέρα» (video)

Σπουδαία μέρα για την ομάδα του χαρακτήρισε τη σημερινή ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής συνεχάρη τους παίκτες του για την απόδοση τους, αλλά και τον κόσμο για την στήριξη του, ενώ ανέφερε ότι οι παίκτες του ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη και την πρόκριση και έβγαλαν στο ματς αυτά που δουλεύουν μέσα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ότι ήταν σπουδαία μέρα την αξίζαμε και την δικαιούμαστε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν κατάθεση ψυχής, είχαν ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολύ ποιότητα ανεξάρτητα το σκορ που πάντα δίνει μεγαλύτερη αξία στην εικόνα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο που από την πρώτη στιγμή βοήθησε την ομάδα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι και στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες και πήραμε άξια τη νίκη και πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

Για το αν θέλει μια καλή κλήρωση: «Δεν έχει νόημα να απαντήσω σε αυτό. Ότι μας τύχει θα το δεχθούμε και θα κάνουμε το καλύτερο, δεν ξέρω τι θα βγάλει η κλήρωση».

Για το τι βοήθησε στην ανάταση της ψυχολογίας της ομάδας: «Χωρίς να φτάσουμε στα επίπεδα του σημερινού αγώνα που κάναμε γρήγορα γκολ και άλλαξε η ψυχολογία και σε προηγούμενα παιχνίδια χωρίς να φτάσουμε στην σημερινή απόδοση δικαιούμασταν πολύ περισσότερα πράγματα. Έχω πει και στους παίκτες ότι όποιος προσπαθεί και δουλεύει κάθε μέρα στο τέλος έρχεται η δικαιοσύνη. Σήμερα πήραμε σπουδαία πράγματα από την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες όλη τη χρονιά και θα μπορούσαμε σε άλλα παιχνίδια να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Ο συνδυασμός της θέλησης να πάμε στον επόμενο γύρο, της ενέργειας που έβγαλαν οι παίκτες και σε συνδυασμό το ότι προηγηθήκαμε νωρίς, έκαναν αυτή την εικόνα και αυτή την εικόνα. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι, συγκεντρωμένοι και αυτά τα χαρακτηριστικά και την εικόνα που είχαμε σήμερα θα πρέπει να την κρατήσουμε για να είμαστε όπως πρέπει στον δεύτερο γύρο».

Για το αν θεωρεί ότι μέχρι σήμερα στην ομάδα ήταν το πρόβλημα η ψυχολογία και για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Περιστερίδη: «Δεν κάναμε τίποτα σήμερα, περάσαμε στην επόμενη φάση. Αυτό δεν θα έχει νόημα αν δεν έχουμε συνέχεια. Για εμένα είναι σημαντικό ότι θέλαμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Για εμένα σημαντικό είναι τι κάνεις την επόμενη μέρα. Είναι δύσκολο στη διαχείριση, σίγουρα όλοι μας δεν κάναμε κάποια πράγματα όσα έπρεπε καλά, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να τον διατηρήσουμε. Για τον Περιστερίδη είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και πολύ καλό παιδί, πέρασε μια σημαντική περιπέτεια, έδειξε ότι είναι καλά και έδειξε ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει για εμένα τρεις τοπ επιπέδου τερματοφύλακες και μακάρι να έχω τέτοια ευχάριστα προβλήματα».

Για το αν βοηθήθηκε ο ΠΑΣ στο γρήγορο παιχνίδι επειδή είχε Βιδάλ και Γιάκο στην ενδεκάδα: «Και στο προηγούμενο παιχνίδι για ένα ημίχρονο είχαμε Βιδάλ. Δεν είμαι προσωπολάτρης. Ο καθένας βγάζει την ικανότητα που έχει και αυτό που βγάζει κάθε μέρα μου καθορίζει τι θα κάνω».

Για το αν είναι πρωταρχικός στόχος το κύπελλο: «Ξέρετε ότι η θέση μου είναι ότι δεν πρέπει να συζητάμε για το δεύτερο ρόλο αν δεν έχουμε τον πρώτο. Το σημαντικό για εμένα είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Το τι δικαιούμαστε και το τι θα καταφέρουμε θα το παίρνουμε βήμα βήμα με βάση τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 00:27

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή