Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 00:55
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εκτός έδρας αναμετρήσεις για Κ 20, Κ 17 και Κ 15

Με τρεις αναμετρήσεις εκτός έδρας ξαναρχίζουν οι αγώνες για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με ΑΕΚ η Κ 20

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 14:00.

Στόχος του ΠΑΣ είναι να επανέλθει σε καλή κατάσταση μετά τη μεγάλη αγωνιστική απραξία των γιορτών και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος και βοηθοί του οι Σπυρίδων Χόικας και Νικόλαος Χριστόπουλος, όλοι του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Στη Λάρισα η Κ 17

Στο δημοτικό γήπεδο της Χάλκης σήμερα στις 14:30 η Κ 17 του ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα , που φέτος έχει κάνει καλή πορεία.

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα που και αυτή καλείται να διαχειριστεί την αγωνιστική απραξία που είχε λόγω των εορτών.

Διαιτητής στο παιχνίδι έχει οριστεί ο Χρήστος Αγγελούλης και βοηθοί του οι Δημήτριος Κουτούμπας και Γρηγόριος Δεδικούσης όλοι από τη Λάρισα.

Με Κέρκυρα η Κ 15

Η Κ 15 θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 13:45 στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσση» την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη έχει στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη που θα την διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σπυρίδων Κολυτάς με βοηθούς τους Σπυρίδων Μυριλλά και Βασίλειο Μπεκιάρη όλοι από την Κέρκυρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 00:59

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή