Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 00:53
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Έκοψε πίτα το τμήμα βόλεϊ του ΑΓΣΙ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Τετάρτης στο κατάστημα Tranzistor Kids club το τμήμα βόλει του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων.
Στην εκδήλωση κοπής της πίτας ήταν παρόντα τα μέλη της διοίκησης του ΑΓΣΙ, προπονητές , γονείς και φυσικά αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών του Συλλόγου(παίδων/εφήβων/ανδρών/κορασίδων/παγκορασίδων/νεανίδων/γυναικών).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΓΣΙ αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Β Εθνικής στους Άνδρες και στη τρίτη θέση στον β’ υποόμιλο της ίδιας κατηγορίας στις γυναίκες.
Πρώτος χαιρετισμό  απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του ΑΓΣΙ Θωμάς Καννής , ο οποίος τόνισε ότι Ο ΑΓΣΙ έχει ιστορία 60 χρόνων με κοινωνική προσφορά, προσπάθεια να καλλιεργηθούν όλα τα αθλήματα ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΑΓΣΙ, ότι ο αθλητισμός διαμορφώνει χαρακτήρες, ενώ έκανε μνεία και στους νέους προπονητές τμημάτων του ΑΓΣΙ στο βόλεϊ, όπως ο Κυπριανός, ο Θεοδωράκης και ο Γεωργάκης.

Ο Πρόεδρος του ΑΓΣΙ Ηλίας Βαρλαμίτης και ο Αντιπρόεδρος του τμήματος βόλει Κων/νος Κυπριανός εξέφρασαν τη χαρά τους που εκπροσωπούν το σύλλογο και αφού ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο, ευχαρίστησαν όσους στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

Η προσπάθεια είναι η καλύτερη ανταμοιβή

Μιλώντας στο passports.gr o προπονητής του γυναικείου τμήματος του ΑΓΣΙ στο βόλεϊ Παναγιώτης Κυπριανός τόνισε ότι στόχος φέτος του γυναικείου τμήματος είναι η παραμονή στη Β Εθνική, τονίζοντας ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια που είναι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η καλύτερη ανταμοιβή και να πηγαίνει η ομάδα από το καλό στο καλύτερο. Ερωτηθείς αν υπάρχει ταλέντο, είπε ότι όσο δουλεύεις βγαίνει κάτι καλό, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και το άθλημα αυτό έχει πολλά να προσφέρει σε κάποιον που θα το αγαπήσει.

Στόχος η επιστροφή στην Α2

Ο Φίλιππος Μάντζιος, προπονητής σε τμήματα υποδομής αλλά αρχηγός της ανδρικής ομάδας, έθεσε ως στόχο την επιστροφή του ΑΓΣΙ στην Α2, επεσήμανε ότι ταλέντο υπάρχει αν και ΄χώροι προπόνησης στα Γιάννενα δεν υπάρχουν, αθλητές και αθλήτριες προπονούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως σε σχολικά γυμναστήρια χωρίς θέρμανση και στόχος είναι ο σύλλογος να ανεβαίνει κάθε χρόνο ένα σκαλί παραπάνω. 


ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ


 


Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 23:42

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή