Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 11:24
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αετοί Μικρασιατών: «Θέλουμε να μας σέβονται»

Μέσω επιστολής που έστειλε ο ιδιοκτήτης-προπονητής της ακαδημίας Αετοί Μικρασιατών Γιάννης Καραφέρης, εκφράζει την διαμαρτυρία του για την αντιμετώπιση της ομάδας του από την ομάδα της Ελεούσας και συγκεκριμένα τον προπονητή Κώστα Τζιάλλα, αφού όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καραφέρης στο μεταξύ του παιχνίδι με τις ομάδες τζούνιορ κατέβασε στον αγωνιστικό χώρο εκτός από την ομάδα τζούνιορ Β και την ομάδα τζούνιορ Α' η οποία όπως λέει δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο δικό της όμιλο.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Η νεοσύστατη Ακαδημία ποδοσφαίρου Αετοί Μικρασιατών μέσω του ιδιοκτήτη και προπονητή Ιωάννη Καραφέρη δεν μπορεί να αφήσει αστιγμάτιστο το γεγονός που εξελίχθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Ελεούσας.

Για τον όμιλο των τζούνιορ Β ήταν προγραμματισμένος για εχθές Σάββατο 14 Απριλίου στο γήπεδο της Ακαδημίας μας αγώνας με αντίπαλη την ομάδα της Ελεούσα.

Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον κ.Κώστα Τζιάλλα την Πέμπτη το απόγευμα συμφώνησα προκειμένου να τον εξυπηρετήσω όπως μου ζήτησε και μεταφέραμε την ημέρα την ώρα ακόμα και την έδρα του παιχνιδιού για την Κυριακή στο γήπεδο της Ελεούσας.

Σύνηθες φαινόμενο βέβαια που το κάνουμε όλοι οι προπονητές για να εξυπηρετηθούμε λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ομως ότι η ομάδα της Ελεούσας είχε κατεβάσει στο γήπεδο όχι μόνο την ομάδα τζούνιορ β αλλά και την ομάδα τζούνιορ Α μιας και έτυχε ο Όμιλος αυτός να έχει ρεπό.

Αυτονόητο είναι ότι έγινε ένας άνισος αγώνας με αποκλειστικό σκοπό από την πλευρά της Ελεούσας την επίτευξη της νίκης σε έναν όμιλο που δεν έχει καν βαθμολογία.

Το αποτέλεσμα ήταν να στερήσει από τα παιδάκια της ακαδημίας μου την χαρά ενός ευχάριστου αγώνα μιας και ο αγώνας ήταν άνισος.

Ο κ. Τζιάλλας κατά την διάρκεια του αγώνα λειτουργούσε κατά το δοκούν και ανάλογα με το τι τον βόλευε προκειμένου να κερδίσει τον αγώνα.

Σημείωση ότι ο αγώνας ήταν για τον δεύτερο γύρο οπότε γνωρίζαμε ποια παιδιά απαρτίζουν την συγκεκριμένη ομάδα.

Αν μη τι άλλο θα απαιτούσα σεβασμό προς τα παιδάκια της ακαδημίας μου και τους γονείς που πήγαμε στην Ελεούσα για να παίξουμε σύμφωνα με τους όρους που θεσπίζουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΗΠ και οχι αυτόβουλα όπως καθορίζει ο κάθε προπονητής.

Ο κ.Κώστας Τζιάλλας εν κατακλείδι επειδή μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και είναι χρόνια στον χώρο των ακαδημιών θα απαιτούσα αν μη τι άλλο να σέβεται τους αντιπάλους και ακόμα περισσότερο ακαδημίες σαν την δική μας που είμαστε νεοεισερχόμενοι στα πρωταθλήματα και να μην μας αντιμετωπίζει σαν σάκο του μποξ.

Ο Υπογράφων

Ιωάννης Καραφέρης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 11:42

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή