Τρίτη, 15 Μάιος 2018 12:43
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Δια χειρός Βασίλη Αλεξίου η βράβευση Νικολιά (video)

Η τελευταία βράβευση της φετινής χρονιάς έγινε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ όπου ο γυμναστής του ΠΑΣ Βασίλης Αλεξίου παρέδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στον Αλέξανδρο Νικολιά για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις του ο Βασίλης Αλεξίου στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά απονέμουμε το βραβείο της 30ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στον Αλέξανδρο Νικολιά. Με μεγάλη χαρά γιατί ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί που μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στον ΠΑΣ, ένα παιδί που διακρίνεται για το ήθος του αι την αγωνιστικότητα του, ένα παιδί που φέτος δεν μας βοήθησε τόσο όσο περιμέναμε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι η καινούργια χρονιά θα είναι αυτή που θα αναδείξει το πραγματικό του ταλέντο και θα βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατ΄επέκταση τον εαυτό του στην καταξίωση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό το βραβείο να είναι η αρχή και η συνέχεια για βραβεύσεις σε όλη του τη ζωή».

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς αφού ευχαρίστησε τον κ. Αλεξίου για τα καλά του λόγια επεσήμανε τα εξής:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και τον γυμναστή μας για τα καλά του λόγια. Πιστεύω ότι έχει δίκιο, αλλά έχω μεγάλο σεβασμό και στον ίδιο και στο προπονητικό τιμ και πιστεύω τη νέα χρονιά θα είμαστε λίγο πιο τυχερή και θα μπορέσουμε να δείξουμε αυτό που αξίζουμε».

Για το αν θα είναι έτοιμος αγωνιστικά τη νέα χρονιά: «Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Δόξα τω Θεό τώρα είμαι καλά και είναι ένα συν για τον ΠΑΣ ότι έχει ένα έμπειρο γυμναστή και αυτό βοηθάει και εμάς να γινόμαστε καλύτεροι».

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μάιος 2018 12:52

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή