Τρίτη, 22 Μάιος 2018 17:58
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σταμάτησε τη διαιτησία ο Δημήτρης Θάνος

Το τέλος της διαιτητικής του καριέρας ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημήτρης Θάνος.

Ο 39χρονος διαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών, γεννημένος στα Ιωάννινα, ανακοίνωσε ότι κρεμάει τη σφυρίχτρα του, θέτοντας παράλληλα εαυτόν στη διάθεση της ΚΕΔ για την ανάληψη κάποιου πόστου.

Ο Δημήτρης Θάνος ήταν στους πίνακες της Super League από την περίοδο 2010-11 μέχρι και σήμερα χωρίς να δώσει δικαιώματα για να αναφερθεί το όνομα του σε σκάνδαλα που ξεσπάσει στο χώρο της διαιτησίας.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

«Νομοτελειακά όλα κάποτε αρχίζουν και τελειώνουν! Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο που με έκανε γνωστό! Σας ευχαριστώ όλους που παίξαμε μαζι! Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο, του χρωστάω πολλά! Σταματάω αγωνιστικά την διαιτησία και θα ασχοληθώ όπου μου ζητηθεί!»

Κόβουν (;) τον Κατσικογιάννη

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Μέλο Περέιρα θα κάνει πολλές εκκαθαρίσεις στον πίνακα των διαιτητών και έχει αναφερθεί ότι ένας από αυτούς που δεν θα συνεχίσουν να είναι στον πίνακα είναι ο Γιαννιώτης Αλέξανδρος Κατσικογιάννης  ο οποίος μπήκε πέρυσι στους πίνακες των διαιτητών.

Αναμένουμε να δούμε κατά πόσο αυτά τα ρεπορτάζ θα αποδειχθούν και αληθινά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μάιος 2018 18:27

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή