Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 07:55
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνεχίζει ο Πετράκης, μαζί του Αλεξίου και Ταουσιάνης

Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει για έκτη σεζόν ο Γιάννης Πετράκης καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί με τους Γιάννη Ταουσιάνη και Βασίλη Αλεξίου, βάζοντας τέλος στο σίριαλ για τον πάγκο της ομάδας.

Τα προαπαιτούμενα που ζήτησε ο Πετράκης από τον Χριστοβασίλη στη μεταξύ τους συνάντηση υλοποιήθηκαν κατά μεγάλο βαθμό και έτσι επήλθε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αν και αρκετά καθυστερημένα χρονικά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Ουσιαστικά η μόνο αλλαγή στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ είναι η αντικατάσταση του Χρήστου Τσελιόπουλου από τον Γιάννη Πλαβούκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

Έχοντας ήδη βάλει το θεμέλιο λίθο για την προετοιμασία της νέας χρονιάς και αφού έγιναν οι πρώτες απαραίτητες προσθήκες στην ομάδα μας,  ήρθε η ώρα να κλείσει και το τυπικό ζήτημα της ανανέωσης του προπονητικού team.

Πετράκης, Αλεξίου και Ταουσιάνης θα συνεχίσουν να προπονούν την ομάδα του ΠΑΣ, φροντίζοντας για τη σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Η μέχρι τώρα πορεία του προπονητικού team έχει αποδείξει ότι με το σωστό προγραμματισμό και τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ, μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, σταθερότητα αλλά και ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας.

Ο τεχνικός της ομάδας κ.Πετράκης εξέφρασε στο pasgiannina.gr τις ευχαριστίες στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ κ.Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του και υποσχέθηκε ότι μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό team και σε συνεργασία με τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, θα συνεχίσει την πορεία έτσι ώστε ο ΠΑΣ να είναι πάντα ψηλά, όπως αρμόζει στην ομάδα και στην πόλη μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 15:11

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή