Στο Καρπενήσι βρίσκεται από τις 16:00 περίπου σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας της Ηπείρου.
Όπως σας είχε ενημερώσει το PASsports.gr, λόγω του τελικού του Μουντιάλ υπήρξε μια τροποποίηση στο πρόγραμμα του ΠΑΣ και έτσι η ομάδα έκανε σήμερα το πρωί προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ της Ανατολής και στη συνέχεια αναχώρησε για την όμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Η αποστολή του ΠΑΣ έφτασε στο ξενοδοχείο AVARIS, όπου θα διαμείνει και φέτος κατά την 12μερη παραμονή της στο Καρπενήσι και τα μέλη της αποστολής τακτοποίησαν τα πράγματά τους.
Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι: Βελλίδης, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Παπαϊωάννου, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Κόντε, Νικολιάς, Μπετρά, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Λουκίνας, Παμλίδης, Βασιλάκης, Κάστρο, Τσικάρσκι, Γιάκος, Λιάσος, Ξύδας, Ντόλοβατς, Κακούμπα, Γώγος, Κούζικ, Μπαπτίστ Λέο, Παπαδόπουλος, Σιόντης, Σκόνδρας, Βιδάλ και Πήλιος.
Η πρώτη προπόνηση επί ευρυτανικού εδάφους θα είναι διπλή και θα γίνει αύριο Δευτέρα, ενώ μεθαύριο Τρίτη 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο φιλικό με αντίπαλο τη Λάρισα.