Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 20:45
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πετράκης: «Δεν σχολιάζω τη διαιτησία»

Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ατρόμητο τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στο να έρθει αυτή η ήττα έπαιξε η χρονική στιγμή που δέχθηκε ο ΠΑΣ το γκολ, ενώ για το πέναλτι που δεν έδωσε στον Ξύδα ο διαιτητής κ. Κοτσάνης είπε ότι το αφήνει στην κρίση των δημοσιογράφων και δεν μιλάει ποτέ για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

Είχαμε μια πολύ καλή προσέγγιση στην αρχή του ματς. Και στο κομμάτι το αμυντικό και στο επιθετικό, ο Ατρόμητος δεν έγινε απειλητικός, είχαμε στο ίδιο διάστημα μια καλή παρουσία, ήμασταν καλοί επιθετικά και αμυντικά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε το γκολ. Δημιουργήσαμε και τις προϋποθέσεις, για φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ που δεχθήκαμε, τη στιγμή που το δεχθήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση για εμάς η ισοφάριση και όσο περνούσε η ώρα, μπορούμε να πούμε ότι γινόταν και πιο δύσκολη, γιατί παίζαμε στο δυνατό σημείο του Ατρόμητου. Ενώ είχαμε την περισσότερη μπάλα στα πόδια μας, δεν φανήκαμε απειλητικοί, κάτι που το έχουμε σαν ομάδα και πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, θα μπορούσαμε περισσότερα, κρατάμε τα καλά και θα δουλέψουμε τα αρνητικά.

Σε ένα σχόλιο που του ζήτησε το PASsport για τη φάση του πέναλτι στο 11’, είπε: Αφήνω το σχόλιο να το κάνετε εσείς. Εσείς πείτε που βλέπετε σε βίντεο τις φάσεις, εσείς τις σχολιάζετε. Ξέρετε ότι δεν μιλάω για διαιτησία.

Για το ότι η ομάδα του δεν έκανε φάση στο δεύτερο μέρος και σε ερώτηση του PASsports πάνω στο τι έφταιξε, απάντησε: Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ καλό αμυντικό προσανατολισμό. Υπήρχε το άγχος και η πίεση στους παίκτες μου και έλειψε το καθαρό μυαλό στις τελικές επιλογές. Η τελική απόφαση δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Τέλος, για το πρόγραμμα που είναι πιο βατό στη συνέχεια και εάν θα φανούν οι δυνατότητες της ομάδας, σημείωσε: Ποτέ δεν ασχολούμαστε με το πρόγραμμα, παρόλο που αρχή είχαμε στην αρχή πέντε στα έξι εκτός έδρας και με καλές ομάδες. Πάντα υπάρχει βαθμός δυσκολίας σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε καλή ομάδα, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και αυτό που πρέπει να το δείξουμε με τον Παναιτωλικό. Το εάν είναι εύκολο το πρόγραμμα το καθορίζει η δικιά μας δουλειά και στάση.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 23:35

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή