Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012 04:03
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Λαϊκά δικαστήρια στο Emileon μετά την ήττα του Παναιτωλικού

Η ήττα του Παναιτωλικού με 2-0 από τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Τετάρτης συνοδευόμενη από μια ακόμα τραγική εμφάνιση για τους Αγρινιώτες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φίλους του Παναιτωλικού.

Περίπου 100 φίλοι της αγρινιώτικης ομάδας περίμεναν με άγριες διαθέσεις το πούλμαν με την αποστολή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Emileon στην επιστροφή της αποστολής από τη Λιβαδειά.

Τα περισσότερα "γαλλικά" άκουσε ο Άγγελος Χαριστέας που σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό "Aria Free Press" είχε δηλώσει ότι "το Αγρίνιο δεν είναι ιδανική πόλη για να ζει κανείς και έχει έλλειψη κουλτούρας". Πέρα πάντως από τον Έλληνα διεθνή, οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας τα άκουσαν από τους εξαγριωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού που είδαν την ομάδα τους να βυθίζεται στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μάλιστα παίξει και όλα τα παιχνίδια

Στο πούλμαν της ομάδας προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές ενώ "πυροσβεστικό" ρόλο ανέλαβαν οι Τάκης Λεμονής, Κώστας Κωνσταντόπουλος και Μάκης Μπελεβώνης.

Τελικά, το πούλμαν κατάφερε και μπήκε στο προπονητικό κέντρο και οι ποδοσφαιριστές περίμεναν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ώστε να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να φύγουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012 16:10

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή