Κυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 19:22
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Χάβος: «Είχαμε από ένα ημίχρονο»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας Μάκης Χάβος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, καλή κατοχή, καλή ανάπτυξη, κλέψαμε πολλές φορές την μπάλα , αλλά δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε στα τελευταία μέτρα με την ποιότητα που έχουμε μεσοεπιθετικά θα μπορούσαμε από τον άξονα να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα από την αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ πήρε μέτρα, προσπάθησε όσο περνούσε ο χρόνος γιατί είχε πίεση να πάει σε μεγάλες μπαλιές και εκεί μοιραία παίζει ρόλο η πρώτη κεφαλιά και παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο η δεύτερη μπάλα ήμασταν καλοί και εκεί, αλλά δυστυχώς όταν ο αντίπαλος επιζητεί με μεγάλη πάσα να βάλει το γκολ, κόβεται το επιθετικό tranzision και για αυτό στο δεύτερο εκτός από το σουτ του Επστάιν δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, εμείς το πρώτο και το δεύτερο τα Γιάννενα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πήραν ένα καλό βαθμό σε και μια δύσκολη έδρα που δεν θα περάσουν εύκολα πολλές ομάδες. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κ. Πετράκη και τον ΠΑΣ».

Για το ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας της ομάδας του: «Το κλειδί είναι ότι για να μπορέσεις να χτίσεις μια ομάδα, ενώ σε όλους μας αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, το όπλο είναι η ομαδική αμυντική λειτουργία και θεωρώ ότι το μαθαίνω στην ομάδα αυτούς τους δύο μήνες και θεωρώ ότι έχει γίνει καλύτερη αξιολόγηση από εμάς όσον αφορά το ρόστερ συν το γεγονός ότι υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες αυτό μας δίνει τη δυνατότητα στα παιχνίδια να παίξουμε παιχνίδι κατοχής. Το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο είναι να μην δεχθείς γκολ, είναι θετικό που σήμερα δεν δεχθήκαμε γκολ και είδατε ήρθε το αποτέλεσμα».

Για το αν περίμενε να πάρει τόσο εύκολα την ισοπαλία: «Εύκολο αποτέλεσμα δεν μπορώ να θεωρήσω κανένα. Βλέπετε οι αποστάσεις των ομάδων από τη στιγμή που υποβιβάζονται τρεις έχουν μικρύνει, βλέπετε πως κάποια παιχνίδια που θεωρούνται σίγουρα για κάποιες ομάδες δυσκολεύονται να τα αντιμετωπίσουν ακόμη και μεγάλες ομάδες απέναντι σε θεωρητικά μικρές. Αν δεν τρέξεις, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και καλός στην αμυντική λειτουργία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 15:09

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή