Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 13:25
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολλά τα προβλήματα στον ΠΑΣ (video+photos)

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο τη Λάρισα.

Πολλές και σήμερα οι απουσίες αφού δεν υπολογίζονται  για τη Λάρισα οι τραυματίες, Μυστακίδης, Βιδάλ, Κρίζμαν, Νικολιάς, ενώ ο Μπουκουβάλας μπορεί να μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων σήμερα αλλά ο Γιάννης Πετράκης δεν θα διακινδυνεύσει τη χρησιμοποίηση του.

Απών από τη σημερινή προπόνηση και ο Κάστρο που και αυτός δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου.

Λίγοι και καλοί λοιπόν οι ετοιμοπόλεμοι που θα πάνε στη Λάρισα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα σε μια περίοδο που η ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερα της και όλοι δέχονται κριτική για τις εμφανίσεις.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης δούλεψε πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ στον αγώνα με τη Λάρισα, αλλά και τις στημένες φάσεις, ενώ έδειξε και το σχήμα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής έβαλε με τους λεγόμενους βασικούς τους Βελλίδη, Αποστολόπουλο, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα, Σιόντη, Γιάκο, Ντόλοβατς, Παμλίδη και Αθανασιάδη.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 11 ενώ μετά το τέλος της ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή για τη Λάρισα.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Νοέμβριος 2018 11:14

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

Περισσότερες Φωτογραφίες

επιστροφή στην κορυφή