Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 23:02
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

Πράμαντα: «Δεν είδε και δεν άκουσε ο βοηθός»

Μια ακόμη ομάδα που έβγαλε ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας είναι η Πράμαντα με την διοίκηση να καταφέρετε εναντίον του διαιτητή Μάντζιου και του βοηθού Κάσσου για το παιχνίδι με τους Μικρασιάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς για ένα άλλο παιχνίδι η ομάδα μας έπεσε θύμα των διαιτητών και συγκεκριμένα του διαιτητή κυρίου Μάντζιου κ του δεύτερου βοηθού του κυρίου Κάσσου ο οποίος ούτε βλέπει ούτε ακούει όπως μας είπε στο τέλος.

Πέντε χρόνια τώρα η ομάδα μας δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση κατά των διαιτητών αλλά αυτό φαίνεται ότι οι κύριοι αυτοί το εκλαμβάνουν ως αδυναμία μας.

Κύριοι η Πράμαντα αν είναι να πέσει θα πέσει επειδή θέλουμε εμείς και όχι ο κάθε τυχαίος που δεν σέβεται τίποτα και κανέναν και σίγουρα όχι αυτοί που είναι οι μόνοι που οφείλονται απ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η Αθλητική Ένωσή Πραμάντων δεν έχει καμιά διάθεση να γίνει έρμαιο στις ορέξεις κανενός απ αυτούς τους κυρίους και θα πράξουμε ανάλογα. Αυτό το ποδόσφαιρο δεν το θέλουμε και ούτε μπορούμε να το ακολουθήσουμε.

Αν δεν σας αρέσουν οι ομάδες που είναι μακριά απ τη πόλη και κουράζεστε να έρχεστε να μας το πείτε να βρούμε κάποια άλλη λύση ή να μην κατεβαίνουμε και καθόλου..

Υ.Γ Αλήθεια στα σεμινάρια που κάνετε σας μαθαίνουν τι σημαίνει η λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ;

Υ.Γ.1 Δεν έχουμε τίποτα με την ομάδα της ΑΕΜ και με κανέναν άλλο αντίπαλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 23:24

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή