Passports

Εγγραφή Είσοδος
  • Skip to content
  • Ποιοι Είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
  • Αρχικήsummary
  • ΠΑΣ Γιάννινα 
  • Super League 
  • Γ' Εθνική 
  • Ερασιτεχνικό 
  • Παιδικό 
  • Άλλα Σπορ 
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα σπορ
  • Βαθμολογίες 
    • Super League
    • Α' Εθνική Γυναικών
    • Γ' Εθνική
    • Hall Of Brands A' Ερασιτεχνική
    • Maison B' Ερασιτεχνική
      • B' Ερασιτεχνική A' Όμιλος
      • Β' Ερασιτεχνική Β' Όμιλος
    • Γ' Ερασιτεχνική
      • Γ' Ερασιτεχνική A' Όμιλος
      • Γ' Ερασιτεχνική Β' Όμιλος
    • Μπάσκετ
      • Γ Εθνική
  • Στήλες 
    • Απόψεις
    • Η γωνιά του στοιχήματος
    • Champions League
    • Europa League
    • Παρασκήνιο
    • Διεθνή
    • Κόπα Αμέρικα 2016
    • Euro 2016
Σάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 21:39
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(2 ψήφοι)

Πετράκης: «Σπουδαία νίκη»

  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Πετράκης: «Σπουδαία νίκη»

Ικανοποιημένος και ανακουφισμένος ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τόσο με όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του, αλλά και με τη νίκη που τόσο ήθελε η ομάδα.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι πετύχαμε μια σπουδαία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ στη χρονική στιγμή που είμαστε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι πάρα πολύ δουλεμένη σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού και σε όλες τις φάσεις. Η νίκη ήταν δίκαιη και αποκτά μεγαλύτερη σημασία γιατί πραγματικά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη και βάζει προβλήματα όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όποια ομάδα και αν έχει παίξει. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και να ευχαριστήσω τον κόσμο που σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ ζεστός και μας βοήθησε πολύ».

Για το αν υπάρχει μερίδιο ευθύνης στη σημερινή νίκη τόσο στον Αθανασιάδη που πέτυχε το γκολ, όσο και στον Βελλίδη για την απόκρουση στο 87’: «Σίγουρα και τα δύο παιδιά έκαναν πολύ σπουδαία δουλειά και στη φάση του γκολ και στη φάση που γλυτώσαμε το γκολ. Και οι δύο είναι σπουδαίοι για εμένα και σαν παίκτες και σαν χαρακτήρες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς στο ματς με τον Άρη η κεφαλιά του Τζημόπουλου πήγε σύριζα άουτ και την επόμενη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό που κερδίσαμε σήμερα το στερηθήκαμε σε άλλα παιχνίδια, είχαμε πιο πολλές και καθαρές ευκαιρίες από ότι είχε ο αντίπαλος».

Για το αν το σημερινό σύστημα θα είναι οδηγός για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ναι, δεν χρειάζεται να κοινοποιώ ότι έχω στο μυαλό. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο με βάση τα δεδομένα που έχουμε, θα μετρήσουμε πόσο σημαντικός ήταν ο τρόπος που παίξαμε σήμερα, πάντα μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι που θα μας καθορίσει τη στάση μας στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Κριζμάν: «Τράβηγμα στο δικέφαλο. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε εκτίμηση τώρα για το μέγεθος του προβλήματος».

Για το αν ήταν προμελετημένη η 2η κίτρινη του Κρίζμαν: «Επειδή πετάξανε μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα δεν έχει γίνει ποτέ αυτό, ζητώ συγγνώμη για αυτό γιατί είναι έξω από το fair-play και αυτό που πιστεύουμε σαν ομάδα, αλλά δυστυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Κριζμάν. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να δεχθεί κίτρινη κάρτα επειδή τραυματίστηκε, επειδή έχει πέντε κάρτες και θα πήγαινε στις έξι και ήταν συμφέρον για εμάς να δεχθεί δεύτερη κίτρινη. Με την καθοδήγηση του 4ου διαιτητή, γιατί αυτός μας καθοδήγησε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Για το πότε αποφάσισε πως θα παρατάξει τακτικά την ομάδα: «Πάντα με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και με βάση τον αντίπαλο που παίζουμε προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο. Νομίζω ότι τα τελευταία παιχνίδια η ομάδα και με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να πάρει κάτι και με τον ΠΑΟΚ χάσαμε στο τέλος ανεξάρτητα αν ήταν καλύτερος και στον Άρη θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Σήμερα ευτυχήσαμε και κερδίσαμε, θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο και οδηγός μας κάθε φορά θα είναι αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα μας και με βάση τον αντίπαλο που παίζουμε αυτό μας καθορίζει τον σχηματισμό».

Για το ποιους από τους τραυματίες μπορούμε να υπολογίζουμε για τον Ατρόμητο: «Δεν μπορώ να τοποθετηθώ για αυτό, πρέπει να δούμε πως θα πάει η εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα. Πάντα πρέπει να στεκόμαστε σε αυτούς που έχουμε, αυτούς που δεν έχουμε δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το αν αποσυμπιέστηκε το κλίμα μετά τη σημερινή νίκη: «Αυτό που ρωτάτε είναι απόλυτα λογικό. Είμαστε ρεαλιστές της κατάστασης. Τα παιδιά φτάσανε αρκετές φορές κοντά στη βρύση αλλά δεν ήπιαν νερό, πιστεύω ότι δεν χάσανε ποτέ την πίστη και όταν είμαστε σε καλό δρόμο θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για το αν τον προβληματίζουν οι πολλοί τραυματισμοί: «Όταν υπάρχουν τραυματισμοί μπορεί να συμβαίνει κάτι να μην πάει καλά. Συνήθως τραυματισμούς έχουνε τα παιδιά που ήρθαν πρώτη φορά στην ομάδα και ένα παράδειγμα είναι ο Λάσα που μπήκε σε δυνατούς ρυθμούς ξαφνικά και έβγαλε πρόβλημα. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ίσως η ένταση και το επίπεδο από τα πρωταθλήματα που έρχονται είναι μια αιτία, αλλά σίγουρα είναι ένα σημείο προβληματισμού και για εμάς».

Για το που πιστεύει ότι θα φτάσει το βαθμολογικό όριο: «Είναι έξω από τη δική μου λογική δεν κάνω ποτέ σχέδια . Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 20:25
Αναγνώστηκε 454 φορές
Δημοσιευμένο στο ΠΑΣ Γιάννινα
Σχετικές ετικέτες
  • ΠΑΣ Γιάννινα
Διάδοση στα Social Media
  • Προσθήκη στο Google Buzz
  • Προσθήκη στο Facebook
  • Προσθήκη στο Delicious
  • Digg this
  • Προσθήκη στο Reddit
  • Προσθήκη στο StumbleUpon
  • Προσθήκη στο MySpace
  • Προσθήκη στο Technorati

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

  • Πετράκης: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες»
  • Κάναντι: «Τα γρήγορα γκολ και ο Μέγερι μας έδωσαν τη νίκη»
  • LIVE (Τελικό) ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 0-2
  • Μοιρασιά (1-1) για Κ 17 ΠΑΣ και Άρη (video)
  • Κατέρρευσε στην επανάληψη, η Κ 15 ήττα 1-3 από τον Άρη (video)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δώνης: «Είχαμε κακό πρώτο ημίχρονο» ΠΑΣ από ατσάλι, η Κ 19 3-2 τον Παναθηναϊκό (video) »
Πρέπει να εισέλθετε για να αφήσετε ένα σχόλιο
επιστροφή στην κορυφή

Ακούστε μας ζωντανά!!!

Βαθμολογία Super League

# Ομάδα Βαθμοί
1 Π ΠΑΟΚ 57
2 Ο Ολυμπιακός 48
3 Α ΑΕΚ 40
4 Α Ατρόμητος 39
5 Ά Άρης 33
6 Π Παναθηναϊκός 31
7 Ξ Ξάνθη 27
8 Π Παναιτωλικός 27
9 Λ Λαμία 24
10 Π Πανιώνιος 23
11 Α Λάρισα 22
12 Α Αστέρας Τρίπολης 21
13 Π ΠΑΣ Γιάννινα 20
14 Ο ΟΦΗ 17
15 Λ Λεβαδειακός 16
16 Α Απόλλων Σμύρνης 9

Τελευταία Αποτελέσματα

Παναθηναϊκός Π 1   -   0 Α Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα Π 0   -   2 Α Ατρόμητος
Λάρισα Α 1   -   1 Ξ Ξάνθη
Λεβαδειακός Λ 1   -   0 Π Παναιτωλικός
Άρης Ά 1   -   1 Π Πανιώνιος
Ολυμπιακός Ο 4   -   1 Α ΑΕΚ
Απόλλων Σμύρνης Α 1   -   5 Π ΠΑΟΚ
ΟΦΗ Ο 1   -   3 Λ Λαμία

 banner

 banner

passports © 2010 | Το διαβατήριο στα σπορ. | All rights reserved.
Wapp - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος



  • Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
  • Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικό πεδίο